“PSD

0
519

“PSD!!! Dă repede o ordonanță! ACUM, în seara asta. În NOAPTEA asta! Nu mai aștepta până mâine! Nu DORMI! Nu lăsa HOȚII să scape peste noapte!”… Asta ar fi strigat, la unison, Klaus Werner și compania de propagandă, dacă nu exista deloc Ordonanța 13 și veneau toate aceste achitări în instanță, pe motiv că – ce să vezi! – abuzul în serviciu era deja, de fapt, DEZINCRIMINAT (încă din vara CIOLOȘIAN-MOCIRLOASĂ a lui 2016)!

…Să facem un scurt exercițiu de ficțiune speculativă. Să ne imaginăm pentru o clipă că n-a existat momentul cu Ordonanța 13. …Și că vin acum toate aceste decizii ale Curților de Apel, care îi achită pe oameni pentru că, de fapt, abuzul în serviciu este DEZINCRIMINAT (printr-o hotărâre a Curții Constituționale din 2016, care nu a fost urmată, în termen de 45 de zile, de o punere în acord a legislației penale). Ce s-ar fi întâmplat acum? “STRADA” și președintele ei ar fi aprins telefoanele noaptea și ar fi strigat: “ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ! ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ! PSD, NU DORMI – RĂMÂN LIBERI IAR HOȚII!”.

…Cu alte cuvinte, Insul din Deal și “românii lui” ar fi solicitat Guvernului emiterea “cu celeritate” a unei ORDONANȚE DE URGENȚĂ care să reincrimineze abuzul în serviciu. Adică TOCMAI ceea ce Ordonanța 13 FĂCEA!

P.S. Noaptea minții!

Posted by | View Post | View Group