E sigur, evident, clar, fără dubii și e …

0
682

E sigur, evident, clar, fără dubii și e implicat chiar și PIXELUL ALBASTRU: mișcarea “REZIST” din RO nu are nicio legătură cu mișcarea “RESIST” din SUA… Nici așezarea protestatarilor din RO astfel încât să rezulte un mesaj nu are legătură cu așezarea protestatarilor din SUA ca să rezulte un mesaj… Nici ce spun cei din SUA (“Acesta este un miting PAȘNIC, prin care urmărim plecarea IMEDIATĂ de la Casa Albă a lui Trump și a întregii sale administrații!”) nu are nicio legătură cu ce spun cei din ROMÂNIA (Florin Bădiță, Corupția Ucide: “Până duminică, dăm jos guvernul, parlamentul. Fără violență. Ne strângem 100.000 și doar ocupăm clădirea.”)

…Doar cine refuză evidențele nu vede LIMPEDE sensul global al mișcării “RESIST” – dărâmarea conducerilor statale (rezultate prin VOT DEMOCRATIC), pretutindeni unde acestea nu sunt vasalele ESTABLISHMENT-ULUI BANCAR și CORPORATIST.

http://townhall.com/tipsheet/justinholcomb/2017/02/12/thousands-of-protesters-in-california-gather-to-resist-president-trump-n2285123

Posted by | View Post | View Group