Sunt 100% de acord cu ce spune Mircea Badea

0
589

Sunt 100% de acord cu ce spune Mircea Badea! Singura șansă ca în această țară să se poată schimba cu adevărat ceva este ca și ceilalți români să iasă în stradă. Toți românii care consideră că trăim într-un STAT ABUZIV, condus din umbră și deseori chiar la vedere de NOUA SECURITATE!

Faptul că DNA își permite să audieze ore în șir miniștrii unui Guvern pentru că au… dat o ordonanță nu e doar un ABUZ INCALIFICABIL, nu e doar un CAZ UNIC în istoria omenirii. E înainte de toate o DEMONSTRAȚIE DE FORȚĂ TOTALĂ și DEZLĂNȚUITĂ a celor care dețin cu adevărat puterea în România (așa cum ne-a spus recent și MAMUTUL RADIOACTIV).

…Aș vrea să cred că mulți dintre colegii mei din PSD înțeleg că diferența la aceste alegeri au făcut-o românii care s-au săturat să vadă, de ani de zile, tocmai ce vedem chiar în aceste zile – UN STAT PARALEL, ABUZIV, CARE FACE ȘI DESFACE TOTUL ÎN ȚARA ASTA INDIFERENT CUM SE VOTEAZĂ LA ALEGERI! E VITAL pentru democrația din România ca acești oameni – mulți, foarte mulți! – SĂ-ȘI UNEASCĂ VOCILE! Dacă nu ne vom face auziți, în număr foarte mare, atunci abuzurile vor continua, Bruxelles-ul ne va trata mai departe ca pe școlarul idiot care are mereu nevoie de asistență, iar presa străină nu va ajunge niciodată să relateze și despre ROMÂNII CARE STRIGĂ ÎMPOTRIVA ABUZURILOR…

Exact așa cum a fost dreptul DEMOCRATIC al unora să protesteze și să spună “DNA – să vină să vă ia!”, e dreptul DEMOCRATIC și al celorlalți să strige “DNA – NU MAI ABUZA!”.

Posted by | View Post | View Group