MESAJ DE LA CONFEDERAŢIA INTERGALACTICĂ

0
508

MESAJ DE LA CONFEDERAŢIA INTERGALACTICĂ: “LAURA CODRUŢA KOVESI ESTE SINGURA NOASTRĂ OPŢIUNE PENTRU UN UNIVERS MAI SIGUR, MAI PUŢIN CORUPT!”

Am urmărit bilanţul DNA pe anul 2016. Dar ce spun, nu am urmărit doar eu! Alături de mine, întreaga Creaţie şi-a oferit un plăcut răgaz. Alături de mine, toate fiinţele Universurilor cunoscute şi mai puţin cunoscute au sorbit cu nesaţ din nectarul discursurilor despre “purificarea Universului” sau despre “înlăturarea corupţiei la nivel cuantic şi chiar subcuantic”. Urechile mi-au fost poarta către minte, coridorul către suflet pentru melodia curată, frumoasă, plină de armonie a odelor aduse Celei care luptă împotriva a tot ce e rău în Cosmos, a Celei care şi-a stabilit o singură, dar MAGNIFICĂ misiune: aceea de a duce LUPTA FINALĂ (la care fac referire absolut toate textele profetice mai vechi sau mai noi) împotriva SURSEI RĂULUI în Univers!

Rând pe rând, Preşedintele României (în numele tuturor celorlalţi preşedinţi, pământeni şi nepământeni, deținători de case obținute prin Semeț Fals și Olimpian Uz de Fals), Procurorul General (ca principal reprezentant al noului Curent Cosmic Anticorupt), preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie (Cosmică) şi Justiţie (Universală), Președinta Consiliului SUBLIM (și ANGELIC) al Magistraturii, precum şi multe alte Glasuri ale Confederaţiei Intergalactice au adus un prinos de recunoştinţă LEGENDEI VII, LUPTĂTOAREI CU BRAŢ ŞI INIMĂ DE FOC, Celei datorită căreia cantitatea de Rău din Univers nu va depăşi niciodată cantitatea de Bine!

Azi, într-un moment de supremă unitate intergalactică, întregul Univers a fremătat şi a strigat ore în şir, într-un cosmic delir, NUMELE Celei care a reuşit să reseteze, să restarteze Inima curată a Lumii! Să nu uităm nicio clipă că suntem, cu toţii, fericiţii contemporani ai unui astfel de Eveniment măreţ, unic în istoria Universului actual!

Posted by | View Post | View Group