Dacă Ana Blandiana e aceeași cu cea din anii ’90, atunci e grav! Pentru anii ’90…

0
548

Dacă Ana Blandiana e aceeași cu cea din anii ’90, atunci e grav! Pentru anii ’90…

Voi analiza pe bucăți un text pur și simplu HALUCINANT al doamnei Blandiana:

1. “Principala realizare a mișcării # rezist nu constă în abrogarea ordonanței 13, deși umilirea unei puteri corupte, obligate să dea înapoi scrâșnind din dinți, este întotdeauna o realizare.”

Să spui că e o “realizare” “umilirea” unei puteri rezultate prin vot DEMOCRATIC covârșitor (dat în urmă cu doar două luni) e semnul foarte clar că nu pricepi ABSOLUT NIMIC din DEMOCRAȚIE! Pentru că ce spui, practic, este că e absolut în regulă să UMILEȘTI o MAJORITATE care s-a exprimat prin VOT!

În plus, a vorbi despre “mișcarea # rezist” fără să pricepi că aceasta este o extensie a mișcării “# resist” din SUA e a vorbi fără să înțelegi despre ce vorbești de fapt.

2. “victorie de etapă, poate chiar provizorie (să nu uităm că PSD-ul este la a treia încercare din 2012 încoace de a dezincrimina abuzul în serviciu)”

Doamna Blandiana, nădăjduiesc, își va oferi la un moment dat vreo 30 de minute de răgaz și va citi atât deciziile Curții Constituționale din 2016 și 2017, cât și recomandările Comisiei de la Veneția. Asta ar salva-o pe doamna Blandiana de situația absolut JENANTĂ de a vorbi înainte de a se fi informat măcar precar…

3. “două miracole: miracolul trezirii la conștiința civică a tinerei generații și miracolul schimbării imaginii românilor în lume, a reîndrăgostirii de noi, de farmecul, dezinteresarea, umorul și creativitatea noastră a presei internaționale”

a. Dacă manipularea GROSOLANĂ înseamnă MIRACOL, atunci îmi doresc o viață lipsită de orice miracol!
b. Doamna Blandiana, ca și alte persoane lipsite de nuanțe, are în mod cu totul greșit impresia că TOȚI tinerii gândesc ca dânsa. Din fericire, nu e așa…
c. Dacă “schimbarea imaginii românilor în lume” presupune a face mătănii nonstop în fața unor instituții de forță, atunci mă lipsesc fără regrete de această “schimbare”!

4. “uimirea ieșirii din letargia ultimului deceniu a fost atât de mare”

…Cu toată dragostea pentru doamna Blandiana, “ieșire din letargie” a fost în 2012, atât la SUSPENDARE, cât și la VOT! De asemenea, “ieșire din letargie” a fost în 2016, la VOT, atât la locale, cât și la parlamentare. Foarte mulți oameni au votat și în 2012, dar și în 2016 pentru STOPAREA ABUZURILOR! Dacă pentru distinsa doamnă Blandiana “ieșire din letargie” înseamnă să pupi moaștele instituțiilor de forță, atunci sunt FOARTE FERICIT că am CU TOTUL ALTE valori și criterii față de dânsa când vine vorba despre LIBERTATE și DEMOCRAȚIE!

5. “Mitingurile Alianței care reușeau cu un singur anunț în ziarul „România liberă” să scoată în stradă incredibile mulțimi pentru Reformă și Adevăr au dus în cele din urmă nu numai la rotația la putere care a făcut posibilă integrarea euroatlantică, ci și la continuarea în Ro-mânia cu revendicările de ordin moral „Justiție nu corupție”, „Guvern penal, Pericol social” , „DNA, DNA să vină să vă ia”.”

…Deci – ne spune distinsul SIMBOL AL CIVISMULUI românesc (doamna BLANDIANA) – ce făcea Alianța Civică în anii ’90 a dus, ca un arc peste timp, la grosierul “DNA – să vină să vă ia”?!? …Doamne-ferește! Tocmai făcurăți zob, doamna BLANDIANA, imaginea Alianței Civice… Oricum, faptul că vă place atât de mult minunatul “DNA – să vină să vă ia” vă face un autentic COLABORATOR AL NOII SECURITĂȚI. Ceea ce, nu-i așa, e în totală contradicție cu marea dumneavoastră luptă “împotriva comunismului”…

#NouaSecuritateRezistă #SăPupămMoașteleInstituțiilorDeForță #RevoluțiaCelorFărăNuanțe #AntiComunistDarProSecurist

Posted by | View Post | View Group