Doamna KOVESI nu numai că n-are bunul-simț să …

0
495

Doamna KOVESI nu numai că n-are bunul-simț să demisioneze, dar mai zice şi că ministrul Justiției nu o poate evalua. …Serios? Ia uite ce zice… legea – conform art.69 din Legea 304/2004 pentru organizarea judecătorească:

“Ministrul justiţiei, când consideră necesar, din proprie iniţiativă sau la cererea Consiliului Superior al Magistraturii, exercită controlul asupra procurorilor”

“Controlul constă în verificarea eficienţei manageriale, a modului în care procurorii îşi îndeplinesc atribuţiile de serviciu şi în care se desfăşoară raporturile de serviciu cu justiţiabilii şi cu celelalte persoane implicate în lucrările de competenţa parchetelor.”

…Ăsta şi este unul dintre sensurile faptului că ministrul Justiției propune în funcție Procurorul-Şef al DNA – el poate oricând să îl evalueze şi să propună revocarea sa din funcție. …Zău, e LOGICĂ ELEMENTARĂ!

Doamna KOVESI ori nu cunoaşte legile țării – începând cu Legea Fundamentală (Constituția) pe care a călcat-o în picioare -, ori se face că nu le cunoaşte. Oricum ar fi, aduce grave prejudicii de imagine instituției pe care o conduce! Singura măsură rațională este aceea de a se solicita REVOCAREA sa din funcție.

Posted by | View Post | View Group