Pentru că la emisiune a participat telefonic și …

0
486

Pentru că la emisiune a participat telefonic și domnul Crin Antonescu, făcând vorbire despre neprihănirile sale politice versus macularea celorlalți, mi-am permis să-l întreb și eu ceva. Anume: pe o scară a erorilor politice majore (și chiar stupefiante), unde s-ar situa coabitarea față de… ACUPLARE? Mă refeream, evident, la marea OPERĂ POLITICĂ a domnului Antonescu – acuplarea dintre PNL și PDL-ul lui Traian Băsescu… Puteți urmări răspunsul în fragmentul video atașat. În ce mă privește, rămân la ce scriam în luna august, anul trecut:

Despre țâfna elitistă a unui domn pe nume… Crin

Țâfna elitistă a domnului Crin Antonescu și maniera accentuat scârbită în care ne tot transmite că nu e interesat deloc – dar deloc, deloc! – să revină îmi fac, fizic, rău. Acel tip de rău care se tratează cu antiemetice. …Cu pastile de învins greața, adică. Practic, prea-purul domn Crin se comportă de parcă domnia sa chiar ar fi un ins extraordinar, de care România chiar ar avea mare nevoie, dar care – asta e! – nu mai are chef. Nu mai are chef să ne salveze, să ne ridice, să ne orbească prin strălucirea moralității sale solare.

…Astrul politicii românești, din cauza propriei lumini orbitoare, nu mai vede însă banalele lucruri care se cern deasupra măruntelor noastre vieți:
– cum ar fi că și-a bătut joc de votanții care au ales PNL pe listele USL (în ideea că i se va opune lui Traian Băsescu și PDL-ului său), după care a purces fără rezerve la unirea trupului PNL-ului cu cel al PDL-ului;
– cum ar fi că a tratat fix ca pe o hârtie igienică uzată votul celor care au creditat PNL la europarlamentare, mutând PNL-ul în PPE în secunda doi (adică fix în partidul european în care se afla PDL-ul lui Traian Băsescu).

Teribilă ORGIE POLITICĂ pentru un om atât de… fin, purtător al numelui de… Crin!

Posted by | View Post | View Group