Am și eu o evaluare proprie a prodigioasei …

0
513

Am și eu o evaluare proprie a prodigioasei activități a Divinităților “Justiției”: România este supusă, de cel puţin 12 ani, unui EXPERIMENT pervers – “DICTATURA STATULUI DE DREPT”!

În România se desfăşoară, de cel puţin 12 ani, un EXPERIMENT pe care îl voi numi exact aşa cum îl văd: EXPERIMENTUL “DICTATURII STATULUI DE DREPT”. Sau (un nume la fel de bun): “DICTATURA JUSTIŢIEI INDEPENDENTE”. Vria instituţiilor de forţă din România de a dezvolta fără preget noi şi noi departamente de interceptare a convorbirilor telefonice, de urmărire a comunicării prin e-mail, de supraveghere continuă a cetăţenilor acestei ţări nu e cu nimic diferită, în esenţă, de practicile fostei Securităţi. Doar forma diferă. În prezent, totul se face sub masca “Statului de Drept”, a “Justiţiei Independente”. Trăim într-un EV ÎNTUNECAT al devenirii noastre, unul grosier și sinistru, în care arestarea “preventivă” (pentru 30 de zile) a unei femei însărcinate în luna a opta NU scoate în stradă tineri care luminează cerul cu-ale lor inteligente telefoane… Trăim într-un EV ÎNTUNECAT în care o femeie e luată cu mascații, în dubă, la 5 dimineața, chiar dacă soțul ei făcuse infarct și murise atunci când își văzuse soția încătușată. …Trăim într-un EV ÎNTUNECAT în care NOUA SECURITATE este sprijinită în stradă de către oameni care au impresia că luptă “împotriva SISTEMULUI”! …Fără doar și poate, dacă Securitatea lui Ceaușescu ar fi avut PR-ul și mijloacele de propagandă actuale, în ’89 tot s-ar fi ieșit în stradă – dar ÎN SENS INVERS!

…EXPERIMENTUL dictaturii statului de drept funcţionează atât de bine dintr-un motiv foarte simplu: majoritatea celor care erau foarte mici în 1989 (ca să nu mai vorbesc despre cei născuţi după 1989) habar nu au ce era şi cum funcţiona Securitatea înainte de 1989. Ca atare, exact ACEŞTI TINERI CAD PRIZONIERI AI UNEI PROPAGANDE SINISTRE, FĂRĂ SĂ ÎNŢELEAGĂ CĂ TOCMAI SISTEMUL ÎMPOTRIVA CĂRUIA CRED EI CĂ LUPTĂ ESTE DE FAPT CEL CARE ÎI ALIMENTEAZĂ CU “INFORMAŢIE”…

10 ani de zile, Traian Băsescu a vorbit doar despre “corupţie” şi despre “pedepsirea corupţilor”. Să nu uităm că el este cel care a ajuns Preşedintele României sub sloganul: “La ţepe în Piaţa Victoriei!”… Dacă, în esenţă, lupta anti-corupţie este absolut corectă şi de dorit, nu despre aşa ceva a fost vorba, încă de la început. A fost şi este vorba despre A CONTROLA TOT CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA, asta în timp ce ROMÂNII SUNT CONVINŞI CĂ TOTUL SE FACE PENTRU BINELE LOR!

Vreme de mai bine de un deceniu, ni s-a spus în continuu că suntem CEI MAI CORUPȚI oameni din lume, cel mai CORUPT popor de pe planetă. Tot ce vedem acum a plecat tocmai de la această construcție sinistră, de la acest SER TOXIC inoculat în mentalul COLECTIV… Doar pentru a-şi urmări propria AGENDĂ, Sistemul a alimentat zi de zi, timp de mai bine de doisprezece ani, tocmai această dorinţă a multor români de a vedea demnitari cu cătuşe la mâini. Iar de aici şi până la a-i prezenta pe şefii instituţiilor de forţă ca pe nişte Eroi de Legendă, ca pe nişte Cavaleri ai Dreptaţii nu a mai fost decât un singur pas. …Care a fost făcut.

Dacă, însă, ne uităm la adevărata justiţie, înţelegem rapid că NU PENTRU ROMÂNI SE DESFĂŞOARĂ ACEST EXPERIMENT. În timp ce mulţi români dorm liniştiţi (…pentru că, nu-i aşa, instituţiile de forţă veghează pentru ei!), ADEVĂRATA JUSTIŢIE DIN ROMÂNIA ÎI DĂ PEDEAPSĂ CU SUSPENDARE UNUI PEDOFIL care violează mai multe copile într-o tabără, ADEVĂRATA JUSTIŢIE DIN ROMÂNIA ÎI DĂ DOAR 10 LUNI DE ÎNCHISOARE UNUI DESCREIERAT care a bătut timp de 22 de ore o femeie, smulgându-i inclusiv părul din cap (în condiţiile în care i s-au scăzut oricum 4 luni din pedeapsă, pentru că le efectuase deja în “arest la domiciliu”), ADEVĂRATA JUSTIŢIE DIN ROMÂNIA ÎL ELIBEREAZĂ AZI PE INDIVIDUL CARE TĂIA CAUCIUCURI LA SEMAFOR şi pe care poliţia reuşea doar cu focuri de armă să îl prindă ieri, JUSTIŢIA DIN ROMÂNIA ESTE CEA CARE ÎL ELIBEREAZĂ CU UN AN MAI DEVREME (fără să fi fost nevoit să scrie cărţi – altă temă de propagandă!) PE UN INDIVID CARE CĂLCASE ÎN PICIOARE UN JURNALIST ŞI ÎŞI ASMUŢISE CÂINII SĂ MUŞTE DIN EL, lăsându-l apoi într-o baltă de sânge (iar individul respectiv recidivează recent şi loveşte cu pumnul în faţă o salvamontistă)… Şi aş putea continua încă multă vreme cu astfel de exemple, din nefericire…

…Aceasta este adevărata faţă a justiţiei din România, cu tot respectul pentru procurorii şi judecătorii care chiar îşi fac treaba! Iar noi, între timp, nu mai putem asista PASIVI cum ÎN ROMÂNIA SE INSTAUREAZĂ UN NOU TIP DE DICTATURĂ, mai sofisticată şi tocmai de aceea absolut perversă: DICTATURA “STATULUI DE DREPT”, DICTATURA “JUSTIŢIEI INDEPENDENTE”. O justiţie atât de “independentă” încât NIMENI NU ARE VOIE, NIMĂNUI NU I SE PERMITE SĂ O VERIFICE. O justiţie care “e-n toate, e-n cele ce sunt şi-n cele ce mâine vor râde la soare”…

…Aceasta este propria mea EVALUARE. O aștept pe cea a ministrului Justiției. Iar dacă domnul Tudorel Toader va trimite mingea de tenis, corect, în terenul lui Iohannis, cu siguranță NU VOI ASISTA PASIV la o foarte probabilă sfidare din partea Insului din Deal!

Posted by | View Post | View Group