Ambasadorul SUA, Hans Klemm, îi aduce prin …

0
359

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, îi aduce prin atitudinea sa GRAVE prejudicii de imagine Președintelui SUA, DONALD TRUMP

Domnul ambasador Hans Klemm nu a considerat necesar să răspundă. Nu pentru mine era firesc să răspundă (deși sunt un deputat român ALES care i-a adresat o Scrisoare), ci pentru sutele de oameni care au ajuns pe pagina Ambasadei SUA pentru a-și arăta susținerea față de mesajul transmis. Nu pot înțelege de aici decât două lucruri:

1. Domnul ambasador Klemm “prețuiește dialogul cu publicul din România” (cum singur ne-a transmis recent), însă criteriul numărului mare de oameni care îi solicită o reacție nu i se pare deloc relevant. …Nădăjduiesc, atunci, că nu prețuiește dialogul doar cu “publicul său”. Deși n-ar fi chiar un capăt de țară (care… țară!?), de vreme ce însuși Președintele României ne vorbește despre “românii săi”.

2. Domnul ambasador Klemm nu își asumă principalul simbol al SUA – Statuia LIBERTĂȚII. Nu pot trage altă concluzie atâta timp cât domnia sa vorbește non-stop despre “lupta anti-corupție”, dar nu consideră niciodată necesar să facă referire și la foarte necesara luptă ÎMPOTRIVA ABUZURILOR…

Consider că, prin atitudinea sa, domnul ambasador Hans Klemm aduce grave prejudicii de imagine țării pe care o reprezintă și afectează consistent și continuu încrederea unui număr foarte mare de români în bunele intenții ale SUA în România. Mă număr printre cei care și-au dorit ca Donald TRUMP să câștige în fața ESTABLISHMENT-ului globalist reprezentat în cel mai înalt grad de doamna CLINTON și de Administrația OBAMA. Și nu văd NIMIC schimbat în atitudinea domnului ambasador KLEMM după schimbarea din SUA. Domnia sa, prin comportament și declarații, rămâne de facto un reprezentant al vechii administrații, fără vreo dovadă de adaptare la noul val impus de DONALD TRUMP. Domnul Klemm este un susținător al TOTALITARISMULUI REDUCȚIONIST exprimat prin clișee convenabile contextual. Deși reprezintă Administrația TRUMP, în fapt, se situează de partea mentalității care generează, în SUA, proteste anti-TRUMP! Este o realitate care cred că trebuie adusă cât mai rapid la cunoștința PREȘEDINTELUI SUA. În România, cel puțin la nivel de imagine, actualul ambasador ÎI ADUCE MARI DESERVICII PREȘEDINTELUI TRUMP!

P.S. Iată locul de pe pagina Ambasadei SUA unde s-au strâns foarte mulți oameni, fără ca domnul Hans Klemm să considere necesar un “dialog cu publicul”:

https://www.facebook.com/bucharest.usembassy/photos/a.10150193798375454.427052.423979315453/10158566575600454/?type=3&comment_id=10158570196425454

Posted by | View Post | View Group