Nu există ceva mai DIZGRAȚIOS decât să …

0
302

Nu există ceva mai DIZGRAȚIOS decât să încerci să pozezi în teribil animal de pradă, când tu nu ești de fapt decât un docil animal domestic, bine dresat, care reacționează prompt doar la comenzile celor care hotărăsc ce, când, cât și cum ai voie să spui! Pentru mine a devenit un adevărat supliciu să mă aflu în situația de a comenta marile “dezvăluiri” ale marilor “oameni politici”! Simt aproape un rău fizic. E pur și simplu dezgustătoare maniera în care aceste personaje mai aruncă pe masa DREPTĂȚII și a ADEVĂRULUI câte o ciozvârtă expirată! …Care nu poate hrăni pe nimeni. …Care doar intoxică! E o bătaie de joc totală la adresa oamenilor din această țară. Ori spui TOT, DEODATĂ, ori te duci acasă și te reprofilezi! Să ai informații pe care oamenii le așteaptă și să te tot fofilezi e semnul sigur al unei COMPLICITĂȚI, al unei APARTENENȚE obscure!

De câte ori n-ați auzit, în diferite forme, următoarele: “Va veni vremea când o să spun niște lucruri de…”?! …Păi poate vă sforțați puțin și vă iese să le spuneți totuși în timpul vieților voastre și ale noastre! …Sau nu mai spuneți nimic, dar dezvoltați măcar bunul-simț de a vă retrage și de a nu ne mai insulta inteligența cu pseudo-verticalitatea și pseudo-lupta voastră!

Țara asta nu s-a distrus singură! România nu s-a sinucis! A fost sufocată de impostură și ipocrizie! Iar resuscitarea noastră, ca nație, nu va veni niciodată dinspre inșii îndoiți moral de spate care sunt permanent preocupați să ne vândă strălucitoarele lor ambalaje goale.

…Sunt atât de mulți OAMENI adevărați, curați, egali cu ei înșiși în țara asta încât singurul lucru care ar trebui făcut ar fi acela de a le da notorietatea pe care ei chiar o merită!

Posted by | View Post | View Group