Pentru a nu se mai specula, vă spun fără …

0
269

Pentru a nu se mai specula, vă spun fără rezerve că absolut toți vor fi chemați la audierile Comisiei de Anchetă din care fac și eu parte. Și doamna Kovesi, și domnul Coldea, și domnul Băsescu… Și mulți alții…

Ba mai mult decât atât, promit solemn că voi PROTESTA în cazul în care cineva nu se va prezenta, considerându-se deasupra muritorilor de rând și sfidând Parlamentul și poporul român! Am protestat în Parlament când venise Iohannis să ne certe, voi protesta cu siguranță și acum. Dacă va fi cazul, nu voi ezita o secundă!

Cât despre alegațiile marelui senator USR Goțiu cum că PSD ar urmări nu știu ce “mușamalizare”, nu am a comenta decât că afirmația respectivă a fost probabil făcută nedezmeticit, în prea scurtul interval dintre două ațipiri… Dacă vreți, inclusiv faptul că PSD m-a pus în această Comisis e o garanție în plus că NU se va mușamaliza nimic. Dimpotrivă!

Posted by | View Post | View Group
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDe la 20
Articolul următorCine nu știe cum a funcționat Vechea Securitate …
mm
"Îmi plac oamenii, îmi plac istoriile şi istorisirile lor. Aş vrea, de s-ar putea, să le aflu pe toate. Le-aş prefera şi le prefer oricărui roman. Pentru că asta sunt oamenii - romane vii. Romane care păşesc apăsat pe tocuri, romane care aleargă în tenişi. Poveşti care respiră şi clipesc. Taine care umblă..."