Întrebat cum rămâne cu anul 2006, în …

0
340

Întrebat cum rămâne cu anul 2006, în legătură cu care nu e înregistrat nimic referitor la cine și când a pătruns în arhiva SIPA, domnul Tudorel Toader expediază rapid întrebarea reporterului și dă cel mai prost răspuns pe care l-ar putea da un ministru al Justiției: “Eu n-am de unde să ştiu de ce nu s-au consemnat datele de atunci. Cel mai sigur şi cel mai simplu vă vor răspunde cei care au guvernat şi cei care au gestionat arhiva în momentul acela.”…

…Deci să înțeleg că domul Toader îi trimite pe reporteri la Monica Macovei, s-o întrebe direct pe ea? Nu vă supărați, dar CE E ASTA!?? Păi e în sarcina reporterilor sau e chiar treaba dumneavoastră, domnule ministru?

Conform raportului secret din 2008 – pe care tot niște ziariști l-au făcut public (!) – rezultă că au fost consemnate nenumărate nereguli grave în modul cum a fost operată arhiva SIPA, inclusiv faptul că nu s-a consemnat nimic referitor la activitatea din 2006. Iar acest lucru vă obligă, domnule ministru, să sancționați acele persoane responsabile care încă se mai află în structuri. De asemenea, e absolut necesară o sesizare a Parchetului General!

Vorbim despre lucruri de o extremă gravitate, motiv pentru care aș vrea să nu vă mai văd deloc zâmbind când abordați subiectul! Ar fi preferabilă ceva ACȚIUNE!

Posted by | View Post | View Group