Reacție la comunicatul Uniunii Staliniștilor din …

0
333

Reacție la comunicatul Uniunii Staliniștilor din România (USR)

E clar că textul meu anterior e mult prea lung și nu poate fi citit în 15 secunde – limita de sus a capacității de concentrare pentru #StaliniștiiDeRitNou. Ca atare, revin cu un text mult mai scurt, ca să reușească să-l parcurgă și Dan Barna, purtătorul de cuvinte useriste (oamenii răi ar scrie chiar „uSRIste”). …Tovarășe Barna, lucrurile sunt simple:

Dacă pretinzi că DOAR ce faci tu se numește #PROTEST, în vreme ce orice ar face ceilalți se numește #CONTRAMANIFESTAȚIE, înseamnă că nu ești nimic altceva decât un #STALINIST bolnav! Iar un partid care alege să se exprime printr-un #STALINIST, un partid capabil doar de abordări #STALINISTE e fără îndoială un partid de #STALINIȘTI. …De unde și numele corect al acestui partid: USR – Uniunea Staliniștilor din România!

P.S. Există o bună șansă ca acest scurt text să poată fi parcurs aproape în totalitate chiar și de eminenții intelectuali ai neamului: Sabin Orcan, „Gregoar” Cartianu, Mircea Marian.

P.P.S. Orice U.M. (Unitate de Manipulare) de presă care o ține langa cu „contramanifestațiile” se califică din start la finala de tinere (sau mai puțin tinere) #TalenteStaliniste.

Posted by | View Post | View Group