Dacă am fi o țară zdravănă la cap, …

Dacă am fi o țară zdravănă la cap, “EXCELENȚA SA” Dan Mihalache ar fi demisionat sau ar fi fost ZBURAT din funcție instantaneu după gogomăniile sinistre debitate după atentatul de la Londra:

“Sunt în ţară, care e problema? Am fost chiar naş. Eu nu pot să îmi planific năşiile în funcţie de atentate. Mi-a stricat un pic seara, dar asta nu înseamnă că nu am lucrat cu colegii foarte strâns ca să vedem ce e de făcut. Asta e viaţa.”

Dacă spui că tu nu poți să-ți planifici nășiile în funcție de atentate, înseamnă că duci în derizoriu oroarea, teroarea, moartea violentă. Ceea ce înseamnă că ești un om grav avariat, atât la mansardă, cât și mai jos, în spatele coastelor!

“Asta e viața!”, spune acest personaj fără cord și fără cap. Nu, “Excelența ta”, ASTA E MOARTEA, nu viața! Iar faptul că spui despre un atentat în care oameni nevinovați au fost pur și simplu măcelăriți că ți-a… “stricat un pic seara” mă determină să solicit GRABNICA-ȚI DEMITERE!

“Excelența ta”, ești pur și simplu o rușine pentru diplomația românească!

P.S. Atitudinea corectă a ministrului nostru de Externe ar fi aceea de a-i trimite lui Iohannis mesaje pe toate căile și fără oprire, până când acesta s-ar vedea obligat să răspundă – îl recheamă pe Dan Mihalache sau ȘI-L REASUMĂ PUBLIC!

Posted by | View Post | View Group