Eu ăsta sunt

0
364

Eu ăsta sunt! Eu asta cred!

1. De prea multă vreme, PSD este partidul care performează la guvernare în plan economic, dar care, simultan, dezamăgește crunt când vine vorba despre lupta cu STATUL PARALEL. Așa cum ne arată istoria ultimilor ani, Sistemul nu ezită o clipă să manipuleze oameni în stradă pentru a dărâma sau dresa guverne. Așa cum ne arată istoria acelorași ani, PSD nu reușește să priceapă cât de importantă e întoarcerea la oamenii care îl susțin. Partidul din care fac parte își va depăși condiția și va scoate România din temnița Hidrei doar atunci când va înțelege acest lucru elementar, pe care nu voi conteni să-l repet: LASĂ-I SĂ LUPTE ALĂTURI DE TINE PE CEI CARE TE-AU ALES SĂ LUPȚI PENTRU EI!

2. Grindeanu spunea despre acele mesaje oribile la adresa votanților PSD (cele din Piața Victoriei) că sunt „creative” și că le „apreciază”. …Tot Grindeanu zicea că sunt niște proteste minunate, pentru că „s-a trezit partea civică”, fără să priceapă că însuși votul masiv în favoarea PSD fusese de fapt tot un PROTEST – unul împotriva NOII SECURITĂȚI! …Același Grindeanu zicea: „Eu nu am simţit nicio presiune din partea DNA cu acea anchetă şi cred că nici colegii mei”, atunci când oastea lui KOVESI îi aducea la DNA, pe rând, pe miniștrii cabinetului său!!! …Tot marele erou Grindeanu îl lua în echipa sa pe apropiatul lui FLORIAN COLDEA – Generalul SRI Gabriel Stătescu, seful Directoratului de comunicații din SRI (care se ocupa cu MONITORIZAREA COMUNICAȚIILOR ONLINE!!!). Întrebat despre Stătescu, spunea că e… „un profesionist”!

Despre domnul Grindeanu, eu vorbesc din februarie, FĂRĂ LEGĂTURĂ CU PROGRAMUL DE GUVERNARE! Dacă domnul Grindeanu respecta 187% programul de guvernare, mie tot îmi repugnau profund toate aceste lucruri!

3. Eu sunt de vreo șapte luni în PSD (și în politică, în general). În 2012 și 2013, un ins care își rupe acum tricoul de pe el de mare luptător ce e împotriva Sistemului – n-avea nicio greață să facă pact de coabitare cu BĂSESCU TRAIAN și să o propună la șefia DNA pe LAURA CODRUȚA KOVESI! Iar dacă ceea ce spun acum vă determină pe unii dintre dumneavoastră să mă scoateți de la inimă, ÎMI ASUM ÎN TOTALITATE! O să spun mereu EXACT ce cred, indiferent ce!

4. Faptele arată că ar fi fost bine să conteze pentru conducerea PSD și ce am tot spus eu, aproape zilnic, din decembrie până acum. Și despre Grindeanu… și despre Tudorel Toader… și despre IMENSA EROARE de a nu ne fi întors în clipe dificile la cei care ne-au votat… și despre faptul că n-o poți scoate la capăt cu Iohannis… și despre faptul că prima și cea mai importantă măsură (tocmai pentru a putea aplica programul de guvernare) trebuia să fie tocmai un set de acțiuni FERME menite să scoată România din temnița în care e ținută de către Noua Securitate…

5. Tuturor celor care uită (din păcate) că ce spun acum am zis în mod constant din decembrie și până acum, tuturor celor care au impresia că m-am apucat eu brusc să spun lucruri rele despre Grindeanu pentru că aș avea nu știu ce interese, țin să le amintesc un singur lucru: sunt cel despre care președintele PSD spunea pe un ton ironic ACUM O LUNĂ (atunci când îl criticam public pentru o serie de decizii și inconsecvențe) că nu are niciun sens să comenteze criticile mele: „E un membruuu… marcant și foarteee… vechi! Apreciez foarte mult, țin cont ENORM de aceste aprecieri, dar… nu vreau să le comentez…”.

Nu-i nimic, e bine că domnul Grindeanu era… „de 20 de ani în partid” (cum tot repetă la infinit, de parcă asta ar fi vreo garanție!).

6. Prefer să rămân și să vorbesc singur pentru pietre decât să spun lucruri în care nu cred! Nu sunt deloc un „comunicator de partid” în sens clasic. Sunt doar un om care vorbește din propriul cap și din spatele propriilor coaste…

7. Dacă vom avea alt guvern dar vom continua să fim la fel de ezitanți și de noncombativi în relație cu Noua Securitate (mai ales după situația în care tocmai ne aflăm), atunci îi anunț public pe colegii mei că îmi voi asuma o critică ZILNICĂ! NU avem voie să nu pricepem care e situația reală! Și NU avem voie, față de acest popor, să nu fim la înălțimea istorică a timpului prin care curgem!

…Cam asta aveam de zis. Deocamdată…

Posted by | View Post | View Group