L-am criticat public pe președintele PSD Liviu …

0
362

L-am criticat public pe președintele PSD Liviu Dragnea atunci când m-au frapat diverse ezitări, răzgândiri sau inconsecvențe. Dar am capacitatea de a separa planurile! Cu toată dragostea, CUM SĂ FACI UN EROU DIN GRINDEANU?

Domnul Sorin Grindeanu spunea EXACT așa la… Realitatea TV: “Un lucru foarte bun este faptul că s-a trezit partea civică, indiferent cine este la guvernare sau cine este președinte, este foarte important că s-a trezit partea civică. Este important pentru România! (…) Auzindu-i și eu, și ceilalți colegi ai mei, am luat această decizie de a abroga. I-am auzit de multe ori în direct, pentru că stau de multe ori până târziu la Guvern.”

În ce mă privește, îi transmiteam PUBLIC acest mesaj domnului GRINDEANU, în luna februarie: …Și pentru mine a fost îmbucurător când am constatat că “s-a trezit partea civică”. …DAR eu mă refer la acea parte care a făcut diferența la alegeri și care a modificat total “bazinul electoral” și profilul alegătorului PSD! Acea parte care e implicată civic și care e informată despre îngrozitoarele ABUZURI ale instituțiilor de forță din România. Acea parte care ar striga oricând: “DNA – NU mai abuza!”. Acea parte care ne vrea DEMNI și VERTICALI în fața tuturor celorlalte națiuni. Acea parte care strigă “LIBERTATE”, nu “LA PUȘCĂRIE”. …Acea parte din care fac parte.

De asemenea, mai spunea domnul GRINDEANU niște lucruri absolut HALUCINANTE tot în februarie. Și tot atunci îi adresam următorul MESAJ PUBLIC:

Un mesaj lung cât o noapte albă şi o SUPER-IDEE pentru domnul premier GRINDEANU

Noaptea trecută n-aveam somn (ca hoții) şi mi-a venit o idee! Domnul Grindeanu tocmai a spus la Bruxelles că, dacă i-au zis protestatarii că a greşit, asta nu poate să însemne decât că… a greşit. De asemenea, a mai spus şi că apreciază foarte mult “creativitatea” celor din stradă. …Perfect! Atunci, cred că cea mai bună idee ar fi ca, încă de la primele semne că se lasă seara, să iasă premierul din clădirea Guvernului şi să li se alăture protestatarilor anti-Guvern. În acest fel, n-ar mai fi acuzat că lucrează “noaptea, ca hoții”. S-ar spune, dimpotrivă, că protestează “noaptea, ca democrații”. Mai mult decât atât, ar avea ocazia să participe la scandările pline de “creativitate” (pe care a şi zis că le apreciază), precum: “PSD – Ciuma Roşie!”, “DNA – să vină să vă ia!”, “Dormeam, futu-vă-n gură, dar ne-am trezit!”, “Muie PSD”, “Partidul Salvați Deținuții”, “V-ați prostituat pentru 10-15% din nimic şi i-ați votat pe penalii ăştia!”, “PSD – eşti un gunoi, ai dat timpul înapoi!”, “Dragnea, nu fii trist, la Jilava au dentist!”, precum şi la alte îndemnuri şi strigăte-CREZ patriotico-civice similare.

Ce-ar mai vui presa străină! “Pentru prima dată în istorie, un premier protestează NOAPTEA împotriva lucrurilor pe care le face ZIUA!”… …Şi, în fond, asta e tot ce contează – să (ne) zică de bine Bruxelles-ul, Ambasadele, Presa Străină. În general, toate entitățile care contează cu adevărat!

…Cât despre milioanele alea de au votat PSD, GHINION! Dar nu-i bai… Le-o explica domnul premier mai încolo. Le-o zice mai spre 2020 cum că pentru ei a făcut lucrurile astea de nu le pricep ei acum. Momentan, ce e cu adevărat important e să se comunice DOAR cu ceilalți. Treaba votanților e să voteze, din patru în patru ani! Şi a premierului – să aprecieze “creativitatea” celor ce îi umilesc pe cei care au votat PSD la un scor istoric! …Şi să îi asigure pe cei din casta superioară, de la Bruxelles, că “vom face tot ce ne spuneți că TREBUIE să facem, numai să ne explicați CLAR, să ştim EXACT, să nu mai GREŞIM”.

În rest, avem câteva certitudini:

– binomul a fost spart (nebun să fii să nu crezi asta!);
– anticorupția duduie mai abitir ca niciodată (nu ştim încă dacă premierul Grindeanu va aştepta ca DNA să vină să îl ia din clădirea Guvernului sau chiar dintre protestatari, chiar în timp ce strigă, alături de ei, cel mai “creativ” dintre sloganuri: “DNA – să vină să vă ia!”);
– românii care au votat pe 11 decembrie pentru a nu mai trăi într-o colonie pot fi liniştiți: am devenit mai mult decât atât – suntem o COLONIE ÎN DEVĂLMĂŞIE, una în care nu suntem siguri care ne sunt stăpânii, dar în care ştim cu siguranța că noi îi avem pe cei mai mulți!

…între timp, noaptea s-a încheiat. Nu ştiu care sunt preocupările domnului Grindeanu acum, dar ştiu care va fi preocuparea mea – voi dormi. …#ZiuaCaHoții

Posted by | View Post | View Group