În plus față de garanțiile pe care le-am cerut …

0
452

În plus față de garanțiile pe care le-am cerut ieri, mai adaug:

– La Educație, un program pilot de DREPTURI ALE OMULUI, ca antidot absolut necesar la programul de așa-zisă educație juridică derulat prin școlile și liceele românești de renumitul… DANILEȚ, cu aportul semnificativ al LIVIEI STANCIU și al LAUREI CODRUȚA KOVESI!

– Fără MERCENARI în Guvernul României! Dacă iar ajung acolo persoane precum doamna HĂINEALĂ, dacă iar sunt preluați oamenii lui Coldea din SRI (cum a fost preluat generalul SRI STĂTESCU), atunci o să “REZIST” eu față de ministrul în speță, oricare ar fi acela…

Mai jos, garanțiile pe care le ceream ieri:

Despre noul guvern PSD-ALDE…

Nu mă interesează numele, mă interesează faptele… Ca atare, pentru a susține noul Guvern, eu solicit garanții clare de la conducerea PSD că:

1. La Justiție va fi o persoană care va avea poziții și decizii FERME și IMEDIATE în ce privește abuzurile STATULUI PARALEL căruia îi spunem, impropriu, STAT DE DREPT! Nu fofilări savante, ci FAPTE! Nu peste 16 generații, ci ACUM!

2. La Externe va fi o persoană care să aibă reacții FERME de fiecare dată când mai are câte un ambasador străin impresia că suntem un popor care acceptă statutul de COLONIE! La externe va fi o persoană care să solicite DE URGENȚĂ rechemarea (demiterea) domnului George Maior!

3. La Cultură va fi o persoană care să demareze IMEDIAT o anchetă internă pentru a afla cine sunt lucrătorii din minister care au considerat ȘI ÎN ACEST AN că „Revista 22”, de pildă, este o revistă… „culturală” care trebuie finanțată din banul public!

Am votat moțiunea de cenzură. Însă votul meu pentru un nou guvern este categoric condiționat de aceste GARANȚII.

Posted by | View Post | View Group