Urmăriți acest fragment VIDEO. Tăriceanu

Urmăriți acest fragment VIDEO. Tăriceanu: “Zilele trecute am avut consultări cu președintele PSD referitoare la O PROPUNERE pe care să o avansăm în primul rând colegilor noștri. (…) Am făcut o evaluare a posibilelor candidaturi. DISCUTASEM ȘI RĂMĂSESE ACEASTĂ CANDIDATURĂ, care înțeleg că a fost validată și în CEx-ul PSD…”

…Prin urmare, era stabilită deja această candidatură. Zarurile fuseseră aruncate. Și atunci, cum rămâne cu retragerea celorlalte candidaturi, înainte de votul din CEx!?!??!!??!?!? Cum să nu se retragă toți ceilalți CÂND DECIZIA ERA DEJA LUATĂ???

Oamenii țării ăsteia merită mai mult decât atât, merită să li se spună mereu, întotdeauna, în orice secundă – DOAR ADEVĂRUL! Camuflarea adevărului, distorsionarea adevărului, căsăpirea adevărului e cea care ne-a adus acolo unde suntem. …Și nu e un loc bun acela unde am fost duși!

P.S. După tensiunea din ziua moțiunii, președintele partidului din care ÎNCĂ mai fac parte ne-a spus că VA SCHIMBA comunicarea cu parlamentarii PSD, modul în care ia deciziile. Rămăsese să ne întâlnim în weekend. Tocmai pentru a ne CONSULTA cu privire la numele viitorului premier. …Am primit un SMS prin care eram convocați luni, la ora 13:00. …În condițiile în care, la 15:00, PSD-ALDE erau deja așteptate la Cotroceni!

NU poate exista respect față de votanți sau față de parlamentari, dacă nu există respect în primul rând față de OAMENII care au votat și față de OAMENII care au devenit parlamentari. Iar atitudinea la care fac referire denotă ORICE ALTCEVA, mai puțin RESPECT! Cum oamenii care ne-au votat NU SUNT MAȘINI DE VOTAT la alegeri, nici parlamentarii care au fost aleși nu sunt MAȘINI DE VOTAT în sala de plen! Suntem, cu toții, MAI MULT decât atât. Mult mai mult! …Evident, în măsura în care vrem și noi să fim. …FIE SĂ FIM!

Posted by | View Post | View Group