Sub conducerea ministrului Tudorel Toader 2, …

0
541

Sub conducerea ministrului Tudorel Toader 2, Justiția a căzut într-o duminică…

1. Din 20 iunie, de când am propus sesizarea organelor de urmărire penală pe numele distinsei KOVESI, nicio ședință a Comisiei de Anchetă… Ce spun casele de pariuri? Se mai ține vreo ședință vara asta? Sau NU trebuie să ajungem să votăm propunerile mele care vizează ACȚIUNI FERME? Asta e ideea?

2. Între timp, pentru că Parlamentul României NU E ÎN STARE să aibă o poziție fermă față de un personaj care îl umilește, îi face domnul SAVALIUC treaba. Nu Parlamentul României, ci redacția LumeaJustiției.ro este entitatea care a ÎNTREPRINS CEVA CONCRET sesizând Inspecția Judiciară pentru refuzul repetat al L. C. KOVESI de a participa la audieri, sub aspectul afectării prestigiului justiției și supremației legii.

3. Noul ministru al Justiției, domnul TUDOREL TOADER 2, nu face ABSOLUT NIMIC pentru a stopa abuzurile din… Justiție. Mai mult, merge mai departe pe linia ministrului TUDOREL TOADER 1, care ne spunea nonșalant că nu are căderea de a-i cere lămuriri lui KOVESI cu privire la prezența sa în birou la Oprea, în noaptea alegerilor din 2009.

4. Răzvan SAVALIUC VORBEȘTE. Răzvan SAVALIUC FACE lucruri concrete. Tudorel Toader 2 se rezumă la a ne transmite clișee vide via Facebook: “Vivat Justiția! Ziua Justiției este în prima duminică din luna iulie (…) Justiția este și trebuie să rămână un serviciu de interes public, un serviciu în slujba cetățeanului, un pilon al statului de drept. Modul de înfăptuire a justiției influențează dezvoltarea personalității umane, realizarea drepturilor și libertăților fundamentale.”…

Serios, domnule ministru TUDOREL TOADER 2? Și ce anume faceți dvs., mă rog, pentru ca Justiția să nu cadă într-o… duminică?!? Concret, cam ce faceți dvs.?

…L-aș fi propus pe domnul SAVALIUC ministru al Justiției FĂRĂ SĂ CLIPESC! Pentru că SPUNE și FACE. Concret și la timp! Nu se ascunde savant după fustele propriilor frici, complicități sau neputințe! …Cum ar fi stat lucrurile dacă l-am fi avut pe domnul SAVALIUC ministru al Justiției? Un exercițiu de imaginație cât se poate de util…

…În ce mă privește, deși mi se pare absolut lamentabil faptul că s-a intrat în iulie fără ca propunerile mele să apuce să fie votate, NU voi ieși din această Comisie de Anchetă. Voi rămâne și voi număra PUBLIC zilele care au trecut din 20 iulie fără a mai fi fost convocată vreo ședință!

Posted by | View Post | View Group