UPDATE

0
256

UPDATE: Codrin Ștefănescu, în “timpul său liber”, mă va vizita în “spațiul meu privat” din fața Sediului DNA din Str. Știrbei Vodă nr. 79-81. De asemenea, din toate mesajele primite, înțeleg că mai sunt și alți cetățeni care vor să ne petrecem împreună timpul liber și să împărțim același spațiu privat. …Foarte bine. Timp liber ne facem, iar spațiu privat e din belșug!

MESAJUL de mai devreme:

NU se mai poate trăi așa în această țară! Eu NU mai accept! Ca atare, mâine dimineață (miercuri, 5 iulie), mă voi afla de la prima oră în “spațiul meu privat” din fața Sediului DNA din Str. Știrbei Vodă nr. 79-81. Începând cu ora 8.00, îmi voi petrece “timpul meu liber” în fața Templului Anticorupției, unde sălășluiește DIVINITATEA SA. Mă va bucura prezența oricărui CETĂȚEAN care va alege același “spațiu privat” și același interval de “timp liber”. După cum mă va bucura și propria-mi companie, în cazul în care voi fi singurul cu care mă voi intersecta.

“Noi suntem DNA și nu ne lăsăm!” – Foarte bine! Și eu sunt PARLAMENTAR AL ROMÂNIEI. …ȘI NU MĂ LAS!

…Fie să FIM!

Posted by | View Post | View Group
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNU se mai poate trăi așa în această țară
Articolul următorMâine (6 iulie), îmi voi petrece iarăși …
mm
"Îmi plac oamenii, îmi plac istoriile şi istorisirile lor. Aş vrea, de s-ar putea, să le aflu pe toate. Le-aş prefera şi le prefer oricărui roman. Pentru că asta sunt oamenii - romane vii. Romane care păşesc apăsat pe tocuri, romane care aleargă în tenişi. Poveşti care respiră şi clipesc. Taine care umblă..."