Comunitatea #REZIST? Duduia asta vă reprezintă? …

0
728

Comunitatea #REZIST? Duduia asta vă reprezintă?

Duduia Lia Tom (cel puțin ăsta e numele de scenă) e nelipsită din Piața Victoriei. Apare aproape în fiecare zi în pozele sau filmulețele publicate de cei de la „Corupția ucide”. Doar că e o mică problemă cu duduia Tom. Personajul-simbol al comunității #REZIST se exprimă precum puteți vedea în colajul alăturat.

…Stimate Florin Bădiță, de la „Corupția ucide”, aștept un răspuns – duduia Lia Tom, pe care o promovați în permanență, e reprezentativă pentru #REZIST? Dacă nu, atunci fiți onest și spuneți și că nu vă reprezintă, dar și de ce anume nu vă poate reprezenta. Dacă da, atunci înseamnă că #REZIST nu e despre „schimbare” – ci despre „instigare”, nu e despre „implicare” – ci despre „intimidare”, nu e despre „civism” – ci despre „stalinism”. Ce răspuns își asumă „Corupția ucide”? Ce răspuns își asumă #REZIST?

P.S. Eu m-am dus la DNA să-i transmit lui KOVESI întrebarea pe care i-aș fi adresat-o dacă binevoia să se prezinte la audierile Comisiei de Anchetă. Mălin BOT și duduia Lia TOM n-au venit acolo pentru a-i adresa vreun mesaj distinsei KOVESI. Au venit acolo ca să-mi adreseze mie mesaje. …Doar-doar mi-oi pierde cumpătul. Asta e cumva „contramanifestație”? #IpocriziaUcide

Posted by | View Post | View Group