Iată, în acest scurt fragment VIDEO, MOTIVUL …

0
197

Iată, în acest scurt fragment VIDEO, MOTIVUL pentru care FUGE cu disperare KOVESI de Comisia de Anchetă! NU poate să recunoască faptul că a fost (ca Procuror General al României) la OPREA acasă în seara alegerilor prezidențiale din 2009. NU poate pentru că, în 2014, zicea: “ar fi total nepotrivit să mă văd cu politicieni în timpul liber”! …Și exact ăsta e motivul pentru care a fost asmuțită HAITA DE PROPAGANDIȘTI zilele astea, în ce mă privește. 🙂 …Dar nu-i nimic, distinsă doamnă. Mâine, dacă nu veniți la audieri, voi propune inclusiv sesizarea ministrului Justiției cu solicitarea de propunere a REVOCĂRII dvs. din funcție, pentru încălcarea Hotărârii CCR.

KOVESI, în 2014, certând-o pe Bica pentru întâlnirile cu Udrea: “Niciodată nu mă văd cu politicieni, cel puţin în timpul liber. Uneori, datorită atribuţiilor de serviciu, trebuie să interacţionez (cu politicieni), dar doar la întâlniri instituţionale şi la activităţi instituţionale. În timpul liber nu mă văd cu politicieni şi nu mă întâlnesc cu ei. Consider că este o incompatibilitate cu statutul de magistrat şi având în vedere calitatea mea de procuror în Direcţia Naţională Anticorupţie cred că ar fi total nepotrivit să mă văd cu politicieni în timpul liber.”…

Posted by | View Post | View Group
DISTRIBUIȚI
Articolul precedent#IpocriziaUcide, Florin Bădiță
Articolul următorDeplorabilă atitudinea de azi a unora dintre …
mm
"Îmi plac oamenii, îmi plac istoriile şi istorisirile lor. Aş vrea, de s-ar putea, să le aflu pe toate. Le-aş prefera şi le prefer oricărui roman. Pentru că asta sunt oamenii - romane vii. Romane care păşesc apăsat pe tocuri, romane care aleargă în tenişi. Poveşti care respiră şi clipesc. Taine care umblă..."