Nu mai pot cu ăsta

Nu mai pot cu ăsta! Cu toată dragostea…

Reiau ce am mai scris: îl detest sincer pe Frans Timmermans (prim-vicepreşedintele Comisiei Europene)! Atitudinile față de România, Polonia și Ungaria ale fostului ministru de Externe olandez sunt NEDEMOCRATICE, AROGANTE şi ŞUBREDE INTELECTUAL!

Țările Europei de Est nu sunt copiii inadecvați ai Vestului! Nu suntem nişte imbecili care trebuie puşi mereu în banca lor, scoşi dimineața la careu şi loviți în pauze cu rigla peste degete!

…Sau suntem, dacă nu respingem FERM astfel de tratamente!

După ce ne-a certat și pe noi, și pe polonezi, Comisia Europeană se IMPLICĂ în războiul Soros-Ungaria şi declanşează procedura de infringement împotriva Ungariei.

Despre ce este vorba?

Legea ungară a ONG-urilor, care văd că-l deranjează grav pe marele Timmermans, a fost adoptată luna trecută de parlamentul ungar. Ea prevede ca ONG-urile să se înregistreze la tribunal ca organizaţii cu susţinere externă imediat ce donaţiile pe care le primesc din străinătate ajung la pragul de 7,2 milioane de forinţi (23.400 euro), exceptând fondurile UE. De asemenea, peste acest prag, ONG-urile trebuie să declare pe propria pagină de Internet, precum şi în toate comunicatele de presă pe care le emit că sunt “organizaţii finanţate din străinătate”. ONG-urile care nu-şi dezvăluie sursa de finanţare externă vor primi o notificare semnată de un procuror prin care vor fi somate să dea curs acestei obligaţii. Dacă nu răspund nici la a doua notificare, ONG-urile în speță vor fi amendate.

Posted by | View Post | View Group