Domnule ministru Tudorel Toader? Singura persoană …

Domnule ministru Tudorel Toader? Singura persoană la care se mai duce KOVESI pentru a fi “intervievată” e ființa aceea bizară care zicea că vrea să fie ARESTAȚI judecătorii CCR. …E OK!? …E “OPORTUN”?!

Iată fragmentul cu sinistra DOGIOIU, pe care îl publicam acum câteva săptămâni:

E mai bine să luați loc înainte să rulați această înregistrare de câteva secunde. Și pregătiți-vă să distribuiți către toți cei pe care îi cunoașteți…

O știți pe doamna Ioana Ene DOGIOIU, portavocea SISTEMULUI de la oficina SISTEMULUI – Ziare.com? Tocmai a spus (la Rareș Bogdan, Realitatea TV, unde altundeva…) că “Din păcate, nu-i putem lua cu cătușele pe judecătorii de la Curtea Constituțională, pentru că au imunitate. Nu putem, DAR EU ASTA AȘ VREA!”

…Distinsa DOGIOIU se referea la faptul că cei opt judecători CCR care au semnat Decizia (și Motivarea Deciziei) referitoare la încălcarea GRAVĂ de către DNA a Legii Fundamentale, a Democrației și a Separației puterilor în stat ar trebui ARESTAȚI. …Tocmai pentru că și-au permis să dea această Decizie…

…Bun. Avem așa:

1. Orice televiziune care o invită pe doamna securistă DOGIOIU – E O TELEVIZIUNE SECURISTĂ.
2. Orice ins care apreciază spusele doamnei securiste DOGIOIU – E UN SECURIST/SECURISTOID.
3. Dacă mai lăsăm țara asta pe mâna unora care se simt inspirați de personaje precum doamna securistă DOGIOIU, atunci suntem NEBUNI DE LEGAT!

#DoamnaDogioiuSecurista #TalibanaSistemului #DoarLaRaresBogdan #NouaSecuritate

Posted by | View Post | View Group