Nu am de gând să mai vorbesc despre distinsa …

0
503

Nu am de gând să mai vorbesc despre distinsa KOVESI. Ce ar mai fi de adăugat? Că se duce s-o “intervieveze” DOGIOIU, care zicea că îi vrea arestați pe judecătorii CCR? Că o protejează CSM, pentru care Hotărârea CCR nu are nicio valoare? …Nu, despre alții voi vorbi de acum înainte. Voi vorbi despre cei care au puterea de a schimba lucrurile în această țară și nu o fac. Despre Comisia de Anchetă care, mai nou, mă ceartă pe mine dar nu își asumă nimic concret în ce o privește pe sus-numita KOVESI (un mod de lucru “Nicolicea-style”, agreat și adoptat din păcate și de doamna Oana Florea)… Despre Parlamentul României, care se lasă în continuare călcat în picioare fără a lua măsuri concrete (pentru că nu își asumă conducerea Camerei Deputaților și a Senatului lucruri concrete)… Despre faptul că actualul premier “bate cu pumnul în masă”, supărat pe “întârzieri”, dar uită să lovească în masă și în dreptul ceștii de cafea/ceai/”whatever” a ministrului Justiției (se pare că întârzierile de acolo nu îl deranjează deloc)…

În realitate, nu e despre Kovesi, Lazăr, Coldea, Maior ș.a.m.d.. E despre cei care și-au bătut joc în 2012 de 7,4 milioane de oameni care au ieșit la 40 de grade să-l trimită acasă pe Băsescu… E despre USL, care și-a bătut joc de milioanele de români cărora le-a promis “Dreptate până la capăt”… E despre actuala majoritate, din care fac parte, care se vaită că e “hăituită” dar NU își asumă NIMIC concret pentru a scoate țara din strânsoarea Noii Securități. …E despre FRICĂ și/sau COMPLICITATE. …Despre asta voi vorbi de acum înainte ȘI NU VOI MENAJA PE NIMENI!

Au trecut deja 7 luni și nici măcar o piatră nu a fost mutată de pe locul ei. Știu, știu, nu a fost “OPORTUN”, mama ei de “OPORTUNITATE”! Concret, realist, pragmatic vorbind, IMPOTENȚA majorității parlamentare nu poate fi scoasă din ecuație decât de VIRILITATEA majorității electorale. …Am convingerea, altfel spus, că doar câteva zeci de mii de români plimbându-se în jurul DNA-ului, în jurul Ministerului Justiției, în jurul Cotrocenilor ar putea schimba, cu adevărat, ceva. Însă nu am de gând să cer asta sau să-i cert pe cei care nu ies să strige în piața publică. Oamenii și-au făcut datoria, ca de fiecare dată. AU VOTAT!

…Tot ce îmi doresc e să NU îi mai aud văicărindu-se pe cei care au fost COVÂRȘITOR votați SĂ FACĂ, SĂ SCHIMBE, să pună în ordine! Măcar atât bun-simț să se facă simțit!

…Uneori, când îi aud pe unii umflându-și mușchii cam o dată la trei luni, îmi amintesc de amicul “Puiu” de la bloc. “Te sparg, te sparg!” – urla în timp ce o lua la sănătoasa până când se contopea cu orizontul…

Posted by | View Post | View Group