Sistemul e bine-mersi în continuare. Iar cei care …

Sistemul e bine-mersi în continuare. Iar cei care nu sunt capabili să-l înfrunte – să plece acasă și să-i lase pe alții!

Conform legilor în vigoare, Dan Voiculescu efectuase fracția de „pedeapsă” încă din noiembrie anul trecut. Ca atare, în niciun fel, azi NU s-a făcut „dreptate”. Azi doar s-a pus capăt unei părți dintr-un lung lanț de abuzuri. Abuzuri pe care le recunoaște în clar însuși Băsescu Traian, atunci când spune: „Să-i vezi când vorbeau a doua zi după condamnarea care, cum le-o spusese cu trei zile înainte, s-a împlinit. Cum îmi spunea – mâîne îl luăm pe Mustaţă şi intră Camelia Bogdan. Să-i vezi după o zi când spuneau – am vorbit cu Camelia Bogdan şi a spus că dacă aveam Codul penal îi dădea 20 de ani, a putut să-i dea doar zece. Pe urma trage concluziile Coldea, ştii. Să-l vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii”.

Acum:

Camelia Bogdan, chiar și exclusă din magistratură, e bine-mersi. Nu există o lege a răspunderii magistraților care să o atingă. USL n-a fost în stare să dea o astfel de lege. PSD-ALDE n-o dă de 7 LUNI deja…

Coldea, chiar și plecat – oficial – de la butoane, e bine-mersi. Îl vedem invitat de Hans Klemm cu ocazia Zilei Americii. Predă, de asemenea, „Etică” la Academia SRI-ului.

Kovesi, deși aflată sub asediul ADEVĂRULUI, care năvălește peste ea, e bine-mersi. Parlamentul și Guvernul nu sunt în stare să facă ceva concret pentru a o opri.

Livia Stanciu e și ea bine-mersi. Nu mai e „parrrtenerrra de nădejde a DNA” ca șefă a Înaltei Curți, e „parrrtenerrra de nădejde a DNA” ca judecător CCR.

Monica Macovei e, de asemenea, bine-mersi. E europarlamentar. Și coordonează în continuare, ca Papesă a lui Soros, activitatea a zeci de ONG-uri și de mercenari care își spun „jurnaliști”.

Băsescu Traian e bine-mersi la rândul său. Îi închide Lăzărică, marele Procuror General (anexa doamnei Kovesi) toate dosarele. Curg NUP-urile precum picurii de ploaie.

…Realitatea dură e aceea că SISTEMUL E BINE-MERSI. Sistemul creat prin Băsescu Traian și desăvârșit prin Iohannis Klaus. Iar dacă cei care conduc PSD-ALDE mai au de gând să tărăgăneze măsurile ferme care se impun pentru a scoate România din tentaculele Noii Securități, atunci mie nu îmi mai rămâne decât să mă întorc spre cei care mi-au dat VOTUL lor pentru a intra în Parlamentul României. Pentru că, așa cum am mai spus-o, am un principiu care mă ghidează: LASĂ-I SĂ LUPTE ALĂTURI DE TINE PE CEI CARE TE-AU ALES SĂ LUPȚI PENTRU EI!

Dacă Parlamentul și Guvernul nu sunt instituții democratice capabile să stopeze ABUZURILE, atunci o vor face, prin GLASUL lor, OAMENII! Cred, cu tărie, că ar trebui SĂ ÎNCEPEM SĂ STRÂNGEM RÂNDURILE…

Posted by | View Post | View Group