Ciiiiine eeesteee pseeeudoliberaaalul care, …

0
203

Ciiiiine eeesteee pseeeudoliberaaalul care, duuupă ce a fost aaabuzaaaat de DNA, se faaace preeeș în faaața DNA-ului? Luuuudoviiic Orbaaaaan!

Mare “liberal” Ludovic Orban, actualul președintele PNL (#DoamneFerește!), e foarte supărat pe propunerile de modificare a legilor Justiției. Zice că e „miercurea neagră”, că se „inhibă anchetele”, că moare anti-corupția lui Kovesi și Lazăr…

Acest ins nu a fost niciodată, cu adevărat, un LIBERAL. E doar un politruc ale cărui manifestări publice ating deseori cele mai înalte culmi ale PENIBILULUI GROTESC! Iar faptul că PNL nu a fost capabil să-și aleagă un președinte care să se manifeste ca un om spune totul despre halul în care a ajuns acest partid. Ca și USR, PNL (cu foarte puține excepții) a ajuns majordomul Noii Securități. Iar Ludovic Orban e în mod evident mașinuța teleghidată a Sistemului!

Orban? Zici că vă veți lupta „cu toate armele”? În regulă. Dacă îți trece prin cap să inciți la ieșiri în stradă, ai cuvântul meu de ONOARE că în secunda doi pornesc demersurile legale pentru a organiza proteste masive FIX în fața sediului PNL! Nu mai aștept OK-ul de la nimeni din PSD. Îmi pare foarte rău că am așteptat un astfel de OK în iarnă. Total greșit! Cu indivizi ca tine, Orban, pur și simplu NU se poate altfel…

Posted by | View Post | View Group
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAmendamente pe care le voi aduce propunerilor …
Articolul următorAjunge, Iohannis
mm
"Îmi plac oamenii, îmi plac istoriile şi istorisirile lor. Aş vrea, de s-ar putea, să le aflu pe toate. Le-aş prefera şi le prefer oricărui roman. Pentru că asta sunt oamenii - romane vii. Romane care păşesc apăsat pe tocuri, romane care aleargă în tenişi. Poveşti care respiră şi clipesc. Taine care umblă..."