Bărbații de stat NU se refugiază la raionul de …

Bărbații de stat NU se refugiază la raionul de scutece!

1.Ministrul de Externe e de la PSD-ALDE. Dânsul nu consideră necesar să ceară RECHEMAREA domnului George Maior din funcția de ambasador în SUA. George Maior a SFIDAT Parlamentul României refuzând să răspundă la întrebările Comisiei de Anchetă. Pe cale de consecință, domnul George Maior a SFIDAT poporul român, care este reprezentat de parlamentari. Cu toate acestea, domnul Meleșcanu e COMPLET lipsit de reacție.

2.Ministrul Justiției e de la PSD-ALDE. Dânsul nu a considerat „oportun” să solicite REVOCAREA din funcție a Procurorului General Lazăr și a Procurorului-șef DNA Kovesi, deși Curtea Constituțională a României, prin Deciziile sale, a arătat pe zeci de pagini cum aceștia au CĂLCAT ÎN PICIOARE Constituția țării în care trăim. De asemenea, deși distinsul domn Lazăr și distinsa doamnă Kovesi au CĂLCAT ÎN PICIOARE iarăși (în mod repetat) atât Constituția României, cât și Deciziile CCR cu privire la activitatea Comisiei de Anchetă, ministrul PSD-ALDE nu cere nici acum REVOCAREA celor doi.

3. Deși avem majoritate în Parlament, ca urmare a VOTULUI masiv pe care l-am primit în decembrie 2016, Comisia de Anchetă își încetează activitatea în data de 8 septembrie, fără a-și putea atinge obiectivele din Hotărârea prin care a fost înființată. Am cerut de nenumărate ori să prelungim activitatea Comisiei, pentru că mi se pare perfect ABSURD să ne oprim și să elaborăm… raportul final, în condițiile în care NU am primit răspunsuri la întrebări esențiale și nu am audiat toate persoanele care ar fi trebuit audiate. Ne mai interesează „aflarea ADEVĂRULUI”?

4. Proiectul meu de Lege privind transparentizarea finanțării ONG-urilor (care prevedea, printre altele, și pierderea statutului de „utilitate publică” în cazul tuturor ONG-urilor care desfășoară sau au desfășurat activitate politică) tocmai a primit AVIZ NEGATIV din partea Guvernului Tudose, guvern PSD-ALDE.

5.Deși PSD e beneficiarul celui mai mare scor electoral obținut de un partid european în ultimul deceniu, deși – conform Constituției României – de legi se ocupă Parlamentul și, prin abilitare, Guvernul, PSD-ALDE amână de 8 LUNI „legile justiției”, nu care cumva să deranjeze Noua Securitate.

Când frica de a nu deranja Noua Securitate depășește frica de a nu-i dezamăgi pe cei care te-au VOTAT cum niciun alt partid nu a mai fost votat, atunci înseamnă că ai O MARE PROBLEMĂ! …Și să nu-mi spună nimeni din conducerea PSD-ALDE că „ies unii în stradă”, pentru că o să le amintesc mereu cum MILIOANE de români așteptau și încă mai așteaptă DOAR UN SEMN pentru a-și manifesta susținerea! Vor unii să fie condusă țara asta prin DEMOCRAȚIA DIEZULUI. Foarte bine. Alții vor ca țara să fie condusă prin DEMOCRAȚIA VOTULUI. PSD-ALDE pe cine vrea să reprezinte, până la urmă!?

LASĂ-I SĂ LUPTE ALĂTURI DE TINE PE CEI CARE TE-AU ALES SĂ LUPȚI PENTRU EI! …Sau refugiază-te la raionul de scutece! …Iar dacă optezi pentru raionul de scutece, măcar ai DECENȚA de a nu te mai plânge că ești HĂITUIT și ABUZAT! E dizgrațios…

Posted by | View Post | View Group