Am solicitat prelungirea activității Comisiei de …

0
161

Am solicitat prelungirea activității Comisiei de Anchetă dat fiind faptul că lucrările acesteia au fost blocate de Laura Codruța Kovesi, Augustin Lazăr, Florian Coldea și George Maior, cu scopul evident al împiedicării aflării adevărului. Solicitarea a fost aprobată și mai avem la dispoziție 60 de zile! Voi folosi la maximum fiecare minut!

Cât despre partidele Noii Securități, USR, PMP și (mare parte din) PNL, ce-ar mai fi de spus? Poate doar că liderul Partidului Non-Liberal, ilustrul cântăreț Ludovic Orban, spunea pe bună dreptate în 2013 că propunerea Laurei Codruța Kovesi la șefia DNA e “o trădare a electoratului USL”. …Ei bine, se fac vreo doi ani de când același domn Ludovic Orban nici măcar nu mai rostește numele Zeității Sale. Exact ca în seria “Harry Potter”, pentru președintele PNL și pentru cei mai mulți dintre comunicatorii acestui partid, doamna KOVESI a devenit “cea al cărei nume NU trebuie rostit”. …Penibil! O rușine pentru ideea de liberalism și o pata neagră în istoria Partidului Național Liberal!

Posted by | View Post | View Group
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTimp de 10 ANI, Consiliul Suprem de Apărare a …
Articolul următorBăsescu Traian – TUPEU chomolungmian
mm
"Îmi plac oamenii, îmi plac istoriile şi istorisirile lor. Aş vrea, de s-ar putea, să le aflu pe toate. Le-aş prefera şi le prefer oricărui roman. Pentru că asta sunt oamenii - romane vii. Romane care păşesc apăsat pe tocuri, romane care aleargă în tenişi. Poveşti care respiră şi clipesc. Taine care umblă..."