Băsescu Traian – TUPEU chomolungmian

0
181

Băsescu Traian – TUPEU chomolungmian!

Nu există pe această planetă vârf montan mai înalt ca Chomolungma și tupeu mai mare ca al acestui individ! Cel care îi administra un pumn în figură unui copil face acum pe mimoza și spune că nu mai merge la nicio televiziune care îl invită pe Mirel Palada.

…Băsescu? Îți mai amintești ce spunea chiar Elena Udrea? Uite aici, fă un efort și amintește-ți: “Domnilor, pe acest Traian Băsescu l-am votat. Îmi cer scuze, dar să ne amintim pe cel care a înjurat pe holurile ministerului de Interne, a dat un cap în gură unui arab, pe acest Traian Băsescu l-am votat. De ce ne mirăm că a făcut un gest absolut firesc raportat la personalitatea lui!”

…Cât despre amenințările tale că “scoți lumea în stradă” dacă e exclus Președintele României din procedura de numire a șefilor parchetelor, nu pot decât să-ți urez mult succes. Ultima mare ieșire în stradă cu numele-ți în gând a fost PLIMBAREA DE LA COTROCENI…

Posted by | View Post | View Group
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAm solicitat prelungirea activității Comisiei de …
Articolul următorCa să nu existe niciun dubiu
mm
"Îmi plac oamenii, îmi plac istoriile şi istorisirile lor. Aş vrea, de s-ar putea, să le aflu pe toate. Le-aş prefera şi le prefer oricărui roman. Pentru că asta sunt oamenii - romane vii. Romane care păşesc apăsat pe tocuri, romane care aleargă în tenişi. Poveşti care respiră şi clipesc. Taine care umblă..."