Preș(edintele) Partidului Non-Liberal – ROBUL …

Preș(edintele) Partidului Non-Liberal – ROBUL Sfintei KOVESI

Ludovic Orban, cel care îl acuza pe Ponta în 2013 că „trădează electoratul USL” propunând-o pe Kovesi la șefia DNA, despre care spunea atunci că e „mâna dreaptă a sistemului ticăloșit al lui Traian Băsescu”, spune azi că va organiza proteste deoarece e convins că PSD vrea s-o debarce pe… Kovesi. Politrucul care conduce azi PNL spunea în 2013 că e foarte rău ca Președintele României să numească procurorii șefi. Acum, spune că e îngrozitor dacă Președintele României nu mai numește procurorii șefi…

Ludovic Orban pe stil vechi, varianta 2013: „Atât timp cât procurorul general, șeful DNA, șeful DIICOT sunt numiți de Președinte, întotdeauna va exista interferență în justiție și întotdeauna o să existe tentative de comandă politică.”
Ludovic Orban pe stil nou, varianta 2017: „PNL se va opune categoric propunerilor formulate de ministrul Justiţiei, în special aceea de a elimina preşedintele din procedura de numire a şefilor parchetelor.”

Ludovic Orban pe stil vechi, varianta 2013: „Propunerea omului lui Traian Basescu, Codruta Kovesi, care a fost mana dreapta in tot sistemul ticalosit pe care l-a pus in miscare Traian Basescu, pentru mine este un act inacceptabil care ma determina ca incepand de astazi sa pun semn de egalitate intre Victor Ponta si Traian Basescu.”

Ludovic Orban pe stil nou, varianta 2017: „Da. Sunt absolut convins (că vor s-o schimbe pe Kovesi). N-am nicio îndoială în privinţa asta. (…) Este evident că de când există şi funcţionează DNA, mai ales în ultima perioadă, a scăzut corupţia în România. Hai să fim cinstiţi!”

Dragi liberali care mai sunteți liberali în acest partid confiscat de Noua Securitate, am o singură întrebare pentru voi: CE MAI CĂUTAȚI ÎN ACEST FAKE-PARTY?

Posted by | View Post | View Group