Ca să înțeleagă toată țara cine e …

0
481

Ca să înțeleagă toată țara cine e “liberalul” Marin Anton, iată filmarea de la Nana… Mimoza liberală care se dă lovită și afectată e individul care a regizat în 2014 tot spectacolul cu interlopi care a culminat cu trântirea la pământ a unei femei, în cel mai brutal mod. În imagini, Anton este cel care se scarpină satisfăcut pe gât în timp ce interlopii lui o agresează pe bătrâna care venise să vorbească despre mizeriile de la Nana.

Evident, Partidul Non-Liberal a trimis repejor comunicat de presă pentru a susține “cauza” mimozei interlope. Vorbește partidul Noii Securități despre “agresivitatea PSD”, despre “politica pumnului”. #FakeParty cere “demisii”.

…Măi, #IPOCRIȚILOR, ce caută în așa-zisul vostru partid individul ăsta, Marin Anton? …Sau, poate, întrebarea corectă este: ce mai caută liberalii cu adevărat liberali în partidul ăsta CONFISCAT?!?

P.S. Marele “liberal” Marin Anton a trecut de la PNL la PDL, a fugit apoi înapoi la PNL, făcând campanie pentru USL în 2012, a dezertat ulterior spre PMP, pentru a ajunge în prezent iarăși în PNL… Sediul unei firme din reţeaua Anton Marin din strada Vasile Lascar a fost folosit de Băsescu Traian ca reşedinţă în perioada suspendării din 2007. Este supranumit “mafiotul de cauciuc”, pentru perioada când a condus rafinăria RAFO Oneşti.

Posted by | View Post | View Group