Dacă a ieșit Coldea la “interviu”, înseamnă …

0
306

Dacă a ieșit Coldea la “interviu”, înseamnă că e groasă rău. Dacă, în contextul dezvăluirilor lui Dragomir despre oamenii lui Coldea din presă, acesta apelează la U.M.Dogioiu, înseamnă că sunt și ceva problemuțe de “intelligence”. Dacă, într-un așa-zis interviu, apare formularea “cum spuneam mai sus”, înseamnă că avem deja scăpări de gâgă. E evident că un text prefabricat a fost transformat într-un “interviu”. Cu resursele limitate ale distinsei Dogioiu…

Iată că și acest “interviu” vine să susțină cererea mea către Președintele Senatului și către Președintele Camerei Deputaților. O reiau aici:

Domnule Președinte al Senatului, domnule Președinte al Camerei Deputaților,

„Comisie parlamentară de Anchetă pentru verificarea implicării unei grupări metastatale în controlul abuziv, nelegal și nedemocratic asupra vieții politice, economice și sociale din România, precum și asupra înfăptuirii actului de Justiție, în perioada 2004 – 2017”

…E doar o variantă de nume pentru o Comisie parlamentară absolut necesară. O Comisie de Anchetă prin care Parlamentul României ar putea redeveni de facto forul reprezentativ suprem, acea instituție capabilă să le redea România românilor în pragul Centenarului Marii Uniri.

…Nu doar dezvăluirile de ultimă oră ale fostului colonel SRI Daniel Dragomir, nu doar dezvăluirile din ultimele luni ale fostului șef SPP Dumitru Iliescu, ci sutele de anchete media, de înregistrări, de stenograme, de mărturii și de documente adunate timp de mai bine de un deceniu ne obligă, în calitate de reprezentanți ai poporului român, să înființăm o Comisie parlamentară de Anchetă care să scoată la lumină tot corpul hidos al Hidrei care a sufocat și continuă să sufoce această țară începând cu anul 2004.

Este odios ce s-a petrecut în România, din 2004 și până în prezent! Iar românii care ne-au votat așa cum niciun alt partid nu a mai fost votat în Europa ultimului deceniu ne cer să facem lumină, până în cele mai îndepărtate și întunecate unghere… Milioanele de români care vor să afle ADEVĂRUL ne pun în fața unei singure opțiuni – înființarea unei Comisii parlamentare de Anchetă care să investigheze modul cum România a devenit ostatica unei grupări metastatale care a preluat controlul asupra tuturor sectoarelor importante ale vieții acestei națiuni!

Iată, pe repede înainte, doar o mică parte dintre elementele care se impun a fi cercetate de către această Comisie parlamentară de Anchetă:

Culoarele din Justiție:

– Protocoalele dintre SRI, DNA și alte instituții;
– „Câmpul tactic” din Justiție;
– Mandatul Traian Băsescu și modul cum a fost acaparată Justiția de către o grupare transpartinică, metastatală, cu scopul dobândirii unui control absolut asupra vieții politice, sociale și economice românești;
– Mandatul Monica Macovei și rolul său determinant în preluarea abuzivă și nedemocratică a controlului asupra Justiției din România;
– Arhiva SIPA;
– Mandatele de interceptare.

Culoarele din Presă:

– Acoperiții din presă al căror rol a fost și este în continuare acela de a genera și dirija ura, de a distruge imaginea unor persoane publice simultan cu derularea unor anchete DNA.

Culoarele din „societatea civilă”:

– Manipularea opiniei publice românești prin intermediul unor ONG-uri cu finanțare externă sau cu finanțare din zona serviciilor.

Culoarele din politică:

– Acoperiți din partide și partide create de către entități metastatale pentru a controla jocul politic și economic din România.

Culoarele externe:

– Implicarea unor entități străine în exercitarea controlul asupra vieții politice/economice/sociale românești;
– Distrugerea capitalului autohton în beneficiul capitalului străin.

Consider că mecanismul din spatele tuturor acestor desfășurări de forță este într-atât de complex încât excede cu mult cadrului în care își desfășoară lucrările Comisia parlamentară care supraveghează activitatea SRI. Nu doar de SRI-ul lui Maior și Coldea este vorba aici. Mizeria e mult mai complexă… E vorba despre culoarele din Justiție, din Media, din Politică, din Economie, e vorba despre factori externi cu puternică influență. Iar noi, ca parlamentari aleși prin VOT democratic, avem datoria de a ne ridica la înălțimea timpurilor pe care le trăim. Actualul Parlament poate intra în istorie prin CURAJUL de a scoate la lumină ÎNTREGUL ADEVĂR. Iar istoria ar putea astfel consemna momentul Centenarului Marii Uniri ca momentul de cotitură al destinului românesc… Lăsând adevărul să ne elibereze, avem șansa unică și irepetabilă a reașezării în propria matcă… PURCEDEM?

Posted by | View Post | View Group