Nu pot, mi-e pur și simplu imposibil să mă …

0
191

Nu pot, mi-e pur și simplu imposibil să mă adaptez unui ritm lent de lucru când zilele pe care le trăim ne poartă printr-o succesiune ultra-rapidă de evenimente! ZILNIC, iese la suprafață încă o tonă de MIZERIE! Zilnic, aflăm despre noi orori, despre noi abuzuri ale statului paralel. Zilnic, slujitorii Noii Securități se mai devoalează câte-un pic, în toată hidoșenia lor. …Și atunci? …Și atunci pricepi (sau nu) că nu te poți mișca precum melcul când totul în jurul tău aleargă!

Felicitări colegului Claudiu Manda pentru viteza cu care se desfășoară lucrurile de când a preluat președinția Comisiei SRI! Ar fi minunat dacă s-ar putea transmite “virusul” mai departe… O s-o spun cât se poate de direct chiar dacă cineva se va supăra – Comisia de Anchetă trebuia să-l fi audiat pe ex-colonelul SRI Daniel Dragomir încă din prima zi din cele 60 pe care Comisia de Anchetă le mai are, suplimentar, la dispoziție. Nu poți să stai și să aștepți pur și simplu Decizia CCR de săptămâna viitoare (cu privire la Kovesi și Lazăr). Ce să fac până atunci, ca membru al Comisiei? Să mă uit cum crește iarba?!?…

Trebuie să ARZI pe dinăuntru zilele astea văzând tot ce se întâmplă, înțelegând cu adevărat mizele, punctul de răscruce, războiul total dus de cei care, pentru prima dată de când sunt tartori în Iadul-România, AU ÎNCEPUT SĂ SE TEAMĂ!

…Așa că să se supere pe mine oricine. Asta e! Cum spuneam, când arzi pe dinăuntru și fiecare celulă îți strigă după ADEVĂR, nu te poți adapta la deplasarea molcomă. Vreau să ȘTIU și să le SPUN mai departe tuturor cetățenilor acestei țări. …Care MERITĂ SĂ AFLE!

Posted by | View Post | View Group