Ca Președinte al Statului Paralel, Iohannis nu …

0
607

Ca Președinte al Statului Paralel, Iohannis nu poate fi altfel decât MULȚUMIT de ABUZURI

În calitatea sa de Președinte al Statului Paralel, e normal ca domnul Iohannis să fie perfect mulțumit de prodigioasele abuzuri ale DNA sub magistrala conducere a doamnei Kovesi. Iohannis servește un sistem care, la rândul său, îl deservește. Insul din Deal a devenit în timp un element important în angrenajul Noii Securități, un produs de succes al acesteia, care acționează disciplinat, cu rigoare teutonă, ori de câte ori primește comanda de la sediul central. Pentru cine încă nu s-a prins, Iohannis era politrucul șantajabil care trebuia uns Președinte pentru ca Noua Securitate să-și garanteze continuitatea. După ce ultramajoritarul USL a eșuat lamentabil în a face “dreptate până la capăt”, membrii de vază ai entității multinomiale metastatale au investit masiv în produsul “Iohannis” pentru a se pune la adăpost și pentru a putea acționa în continuare nestingheriți.

Pentru a folosi terminologia juridică a unității de elită DNA Ploiești, Iohannis e “paradit” în secunda doi în cazul în care îi trece măcar prin cap să nu mai respecte vreun ordin. De ce? Foarte simplu – tocmai pentru că el este 100% un produs “made in Statul Paralel”. Și știe foarte bine asta! Motiv pentru care nu îl veți auzi vreodată să spună altceva decât că e pe deplin “mulțumit” de activitatea DNA, a Parchetului General, a foștilor șefi SRI Maior și Coldea. …Și, până la urmă, știți ceva? Dincolo de faptul că e șantajabil, Iohannis chiar E MULȚUMIT! …Călărește pe calul “dreptății” din imaginarul colectiv al unora, i s-a băgat în cap (și chiar crede) că e un lider mondial providențial, de a cărui măiastră atingere diplomatică depinde însăși soarta Planetei, i s-au dat spre băut nenumărate halbe cu putere nefiltrată care i-au alimentat tendința naturală către exces și infatuare agresivă. Dincolo de orice, Iohannis CHIAR E MULȚUMIT. El ăsta E și, fiind așa cum E, n-are cum să nu îi placă…

Eu, unul, mă voi opune cu toate puterile mele câștigării unui nou mandat de către acest politruc gonflat. Am anunțat public intenția de a candida în 2019. Și nu voi renunța la idee sub nicio formă! Să iasă cine-o vrea poporul român să iasă, însă un lucru e sigur – Iohannis NU va avea o misiune ușoară, așa cum se grăbesc unii să profețească… Voi face tot ce ține de mine, asta e cert! Dar știți de ce? Dintr-un motiv cât se poate de EGOIST – eu însumi mi-am dorit mereu ca țara mea să aibă în frunte oameni neagățați de nicio sfoară! M-am săturat de CYBORGI conduși de la distanță de către entități metastatale care n-au nicio treabă nici cu democrația, nici cu statul de drept, nici cu binele oamenilor! M-am săturat de sportul național al ascunderii gunoiului sub preș („Sunt perfect mulțumit de activitatea DNA și a Parchetului General! Nu există niciun scandal, sunt doar dezbateri!”), al autoflagelării pe plan internațional („Suntem CORUPȚI! Suntem CORUPȚI! Marginalizați-ne, tratați-ne cu SCÂRBĂ superioară, suntem noi – cei mai CORUPȚI dintre corupții lumii!”)! România REALĂ e alta decât cea VIRTUALĂ a doamnei Kovesi, a domnului Iohannis, a distinsei Macovei (apropo, distinsă europarlamentară, de ieri sunt în Comisia de Anchetă SIPA…)! România reală trebuie să iasă la suprafață și ACESTA este obiectivul meu!

Fie să FIM…

Posted by | View Post | View Group