Klemm este Guvernatorul coloniei România

0
203

Klemm este Guvernatorul coloniei România!

Ambasadorul SUA la București s-a revărsat atât de mult peste matca sa diplomatică încât mă văd nevoit să solicit din nou măsuri imediate împotriva inundației! Dacă ne respecăm pe noi înșine și dacă noțiunea de stat suveran și independent mai are vreo însemnătate, atunci avem obligația să REACȚIONĂM, atât la nivel instituțional, cât și la nivel cetățenesc!

…Și nu, domnul Klemm nici nu trăiește într-un Univers paralel, nici nu e “prost informat”. Domnul Klemm știe exact care este situația REALĂ din România. La fel de bine cum știe și Iohannis. Știu amândoi că România e capturată de o entitate metastatală, știu amândoi că România e condusă de fapt de un Stat Paralel, nevotat de nimeni și care nu reprezintă pe nimeni. Știu amândoi, pentru că sunt parte din el amândoi! Iohannis e Președintele Statului Paralel, iar Klemm e Ambasadorul SUA în acest stat paralel. Cu România nu au absolut nicio legătură niciunul dintre ei.

Dacă nu o spune deschis niciun demnitar, o spun eu: SUA sunt implicate în cel mai înalt grad în crearea a ceea ce eu numesc Noua Securitate! Cu ajutorul lui Băsescu (despre care știm ce satisfacție zicea că-i aduce “Marelui Licurici”), apoi cu ajutorul lui Iohannis (care spunea dezinvolt, de Ziua Unirii, că e în regulă să fie “slugă la americani”), SUA au transformat România în “Statul 51”, un stat american colonie, unde fac absolut tot ce poftesc. La momentul când scriu aceste cuvinte, noi NU suntem în mod real un stat independent și suveran. Am putea deveni, sărbătorind anul viitor Centenarul Marii Uniri. Sau am putea alege să sărbătorim anul Marii Uniri cu SUA, devenind oficial unul dintre statele unite americane.

Dacă vom continua să tolerăm atitudinea asta de stăpân de sclavi pe plantație, atunci ne vom merita soarta! Dacă nu suntem niște râme lipsite de coloană vertebrală, atunci vom reacționa la nivel instituțional și cetățenesc.

Mă încăpățânez să spun: fie să FIM!

P.S. Ați terminat de fumat trabucul, domnule ministru de Externe? Să-l savurați cu plăcere! Nu vreau să vă deranjez cu nimicuri…

Posted by | View Post | View Group
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDacă adevărul e de partea ta, te duci și în …
Articolul următorULTIMA ORĂ
mm
"Îmi plac oamenii, îmi plac istoriile şi istorisirile lor. Aş vrea, de s-ar putea, să le aflu pe toate. Le-aş prefera şi le prefer oricărui roman. Pentru că asta sunt oamenii - romane vii. Romane care păşesc apăsat pe tocuri, romane care aleargă în tenişi. Poveşti care respiră şi clipesc. Taine care umblă..."