Pentru că în seara aceasta purtătorul de …

0
167

Pentru că în seara aceasta purtătorul de cuvânt al SRI (Ovidiu Marincea) publică pe pagina sa de Facebook mai multe poziții ferme, i-am scris și eu acum și i-am cerut tot o poziție fermă:

“Domnule Ovidiu Marincea, SRI are datoria de a lămuri anumite chestiuni, chiar dacă vin din altă epocă a Serviciului. Vi se pare în regulă ca Directorul SRI (George Maior) și Prim-adjunctul SRI (Florian Coldea) să meargă în seara turului II al alegerilor prezidențiale din anul 2009 acasă la un politician (Gabriel Oprea), unde se mai afla printre alții și Procurorul General (Laura Codruța Kovesi)? Ordonanța de clasare a dosarului Parchetului General arată foarte clar că toate aceste persoane SE AFLAU în acea seară acasă la Gabriel Oprea.

Cum le răspunde SRI milioanelor de români care vor să știe ce căutau primii doi oameni ai Serviciului, Procurorul General și politicieni în acel loc, în acel moment? E de bun-simț ca SRI să lămurească această chestiune, dacă tot vorbim de credibilitate!?

Vă întreb acest lucru în calitate de deputat ales în Parlamentul României, în baza principiului colaborării loiale între instituțiile statului. Interesul public este uriaș. Cum comentați speța?”

Întrebarea mea e publicată aici și aștept, împreună cu dumneavoastră, răspunsul:

https://www.facebook.com/ovidiu.marincea/posts/1505094649538612?comment_id=1505109592870451

Posted by | View Post | View Group