Disperarea Sistemului Paralel este maximă

0
534

Disperarea Sistemului Paralel este maximă! U.M. Dogioiu – persoana aceea bizară care spunea în emisiunea lui Rareș Bogdan-TALIBAN că vrea ARESTAREA judecătorilor CCR – zice că azi e “marțea cea mai neagră”, că azi “se joacă soarta României”… Nu, Unitate-de-Manipulare Dogioiu, nu se joacă nicio soartă. Judecătorii Curții Constituționale a României (încă nearestați, deși tu ai dat de mult timp comanda!) vor lua o Decizie. Atâta tot… Așa că să nu confundăm, totuși, jurnalismul cu istericalele securistoide!

CCR va decide cum va decide, are LIBERTATEA să o facă, dragă propagandistă a Noii Securități. Ce pot să spun eu foarte clar e faptul că, în mod absolut evident, Laura Codruța KOVESI a SFIDAT Parlamentul României – forul reprezentativ suprem al poporului român (conform CONSTITUȚIEI)! Augustin Lazăr, de asemenea, a SFIDAT poporul român prin SFIDAREA Parlamentului României! Iar faptul că tocmai am aflat din Ordonanța de clasare de la Parchetul General că Laura Codruța KOVESI A FOST acasă la Oprea în seara turului II al alegerilor din 2009 ne oferă toate elementele pentru a înțelege de ce a fost pregătit acest dosar (pentru a bloca activitatea Comisiei de Anchetă) și de ce Lazăr nu l-a pus la dispoziția Comisiei de Anchetă (pentru a nu se afla că a fost KOVESI acasă la OPREA). E foarte simplu…

Ei bine, tocmai astfel de derapaje GRAVE din partea procurorilor ar trebui oprite! Da, U.M. Dogioiu, da, dragă Unitate-de-Manipulare, e foarte GRAV ce au făcut KOVESI și LAZĂR! Ei ar trebui REVOCAȚI fie și doar pentru asta. Ce e mai GRAV decât să sfidezi POPORUL român și să încerci din răsputeri SĂ ASCUNZI ADEVĂRUL!??

…Disperarea ta, unealtă a Noii Securități, este tocmai aceea că riști să rămâi singură, fără COMANDANTUL multimedaliat de ambasade. Ce să zic… GHINION!

Posted by | View Post | View Group