UPDATE 8

0
637

UPDATE 8: Ziua a 13-a de când, în mod OFICIAL, postul de Procuror-șef DNA este ocupat de o IMPOSTOARE. “OFICIAL” – pentru că documentul Parchetului General ne arată fără dubii că distinsa A FOST acasă la politicianul Gabriel Oprea în seara turului II al alegerilor din 2009! “IMPOSTOARE” – pentru că ANTICORUPTA DIN SUFRAGERIA LUI OPREA ne-a MINȚIT, a mințit un popor întreg fără cea mai mică jenă!

Suferind de pe urma unei lipse totale de ONOARE, distinsa KOVESI face PRAF imaginea DNA și imaginea “luptei anticorupție”! În acest sens, Ministrul Justiției, după ce primește pe masă și raportul Inspecției Judiciare, are o singură variantă – solicitarea REVOCĂRII! Apoi, dacă domnul Iohannis ne pune iar placa și ne repetă că e “foarte mulțumit” de prodigioasa activitate a Zeiței, va avea primul contact cu REALITATEA! Pe deal, se va exprima MAJORITATEA…

UPDATE 7: De 11 zile, în mod OFICIAL, avem în fruntea DNA o IMPOSTOARE! Ordonanța Parchetului General a certificat faptul că IMPOSTOAREA KOVESI a fost în seara turului II al alegerilor prezidențiale din 2009 acasă la politicianul Gabriel Oprea!

KOVESI, în 2014, certând-o pe Bica pentru întâlnirile cu Udrea: “Niciodată nu mă văd cu politicieni, cel puţin în timpul liber. Uneori, datorită atribuţiilor de serviciu, trebuie să interacţionez (cu politicieni), dar doar la întâlniri instituţionale şi la activităţi instituţionale. În timpul liber nu mă văd cu politicieni şi nu mă întâlnesc cu ei. Consider că este o incompatibilitate cu statutul de magistrat şi având în vedere calitatea mea de procuror în Direcţia Naţională Anticorupţie cred că ar fi total nepotrivit să mă văd cu politicieni în timpul liber.”…

UPDATE 6: Iată că a venit și Decizia CCR, care spune cât se poate de clar că Laura Codruța KOVESI avea și are OBLIGAȚIA de a se prezenta în fața Comisiei de Anchetă. Doamna KOVESI, dacă nu demisionează nici mâine, se umple pur și simplu de RIDICOL. Că a MINȚIT cu dezinvoltură, că nu are ONOARE – asta deja cunoaștem. Mai rămâne și să se umple de RIDICOL. E ultima cărămidă de adăugat la edificiul măreței cariere de “paradit la cetățeni”, vorba procurorului DNA Portocală de la “unitatea de elită DNA Ploiești”…

UPDATE 5: E a ȘAPTEA zi de când, în mod cât se poate de oficial, avem o IMPOSTOARE la cârma DNA! Marele idol al luptei anticorupție e o persoană MINCINOASĂ și LIPSITĂ COMPLET DE ONOARE! E MINCINOASĂ, pentru că ne spunea în 2014 că ea nu s-ar întâlni niciodată cu un politician în timpul ei liber, în condițiile în care știa foarte bine că se întâlnise cel puțin o dată, cu Gabriel Oprea – în seara turului II al alegerilor prezidențiale din 2009! E LIPSITĂ COMPLET DE ONOARE, pentru că nu demisionează chiar și după ce documentul oficial al Parchetului General a demonstrat indubitabil că ne-a MINȚIT!

Idolul a căzut de pe piedestal și s-a spart în mii de bucăți. Nu era din aur, ci din cioburi îmbinate și abil pictate…

UPDATE 4: I-am solicitat acum câteva minute DEMISIA doamnei KOVESI chiar pe pagina de Facebook a DNA.

De asemenea, susțin și încurajez distribuirea MASIVĂ. Cred că e foarte bine ca românii majoritari să-i ceară distinsei doamne KOVESI DEMISIA chiar pe pagina de Facebook a instituției!

UPDATE 3: Se încheie a doua zi în care KOVESI nu a demisionat. În fruntea DNA se află o IMPOSTOARE, o persoană lipsită complet de ONOARE! …Ați MINȚIT, doamnă dragă, ați mințit cu maximă dezinvoltură! A căzut ambalajul strălucitor și am constatat cu toții că înauntru era gol, era doar un VID imens! Dacă aveți un dram de BUN-SIMȚ, nu veți lăsa această săptămână să treacă fără să DEMISIONAȚI! Altfel, veți duce în derizoriu total “lupta anticorupție”. O astfel de luptă nu poate fi condusă de un om profund corupt moral!

UPDATE 2: Doamna KOVESI, se termină programul… Trebuie să demisionați AZI! Dacă nu o faceți, înseamnă că sunteți o IMPOSTOARE, un MUNTE DE MINCIUNĂ ȘI IPOCRIZIE, precum și un IMENS PERICOL la adresa siguranței naționale, pe care CSAT-ul ar trebui să-l analizeze în regim de urgență!

UPDATE: Doamna KOVESI, e deja ora 14:28 și încă nu ați demisionat! Dacă nu o faceți chiar azi, înseamnă că sunteți o IMPOSTOARE, o persoană care MINTE dezinvolt atunci când vorbește despre propriile criterii și exigențe moral-profesionale! Se impune demisia de #ONOARE. Dacă aveți…

Solicit DEMISIA doamnei KOVESI! Să respecte propriile afirmații și criterii moral-profesionale!

Chiar din documentul Parchetului General reiese indubitabil că doamna Laura Codruța Kovesi s-a aflat acasă la politicianul Gabriel Oprea, alături de alți oameni politici și de primii doi oameni din SRI, în seara turului II al alegerilor prezidențiale din 2009. Având în vedere propriile declarații și criterii moral-profesionale, doamna KOVESI TREBUIE SĂ DEMISIONEZE!

În 2014, doamna KOVESI o certa pe Bica (omoloaga sa de la DIICOT) pentru sesiunea de shopping la Paris cu Udrea:

“NICIODATĂ NU MĂ VĂD CU POLITICIENI, CEL PUŢIN ÎN TIMPUL LIBER. Uneori, datorită atribuţiilor de serviciu, trebuie să interacţionez (cu politicieni), dar doar la întâlniri instituţionale şi la activităţi instituţionale. ÎN TIMPUL LIBER NU MĂ VĂD CU POLITICIENI ŞI NU MĂ ÎNTÂLNESC CU EI. CONSIDER CĂ ESTE O INCOMPATIBILITATE CU STATUTUL DE MAGISTRAT ŞI AVÂND ÎN VEDERE CALITATEA MEA DE PROCUROR ÎN DIRECŢIA NAŢIONALĂ ANTICORUPŢIE CRED CĂ AR FI TOTAL NEPOTRIVIT SĂ MĂ VĂD CU POLITICIENI ÎN TIMPUL LIBER!”

Fără doar și poate, doamna KOVESI tocmai a intrat în coliziune cu sine însăși. Motiv pentru care îi solicit să DEMISIONEZE chiar astăzi. Altminteri, toată România va ști că, din această dimineață, în fruntea DNA se află o IMPOSTOARE, o persoană care nu dă doi bani găuriți pe propriile declarații și criterii moral-profesionale! Fiecare secundă pe care o mai petrece din această clipă doamna KOVESI la conducerea DNA este un atac frontal la adresa imaginii DNA, a luptei anti-corupție și a Justiției, în ansamblul său! Un om CORUPT MORAL nu poate conduce lupta ANTICORUPȚIE din România!

Doamna KOVESI, nu aveți altă variantă – #DEMISIA! …AZI!

Posted by | View Post | View Group