A doua scrisoare către CEx …

0
178

A doua scrisoare către CEx

Dacă e vreun membru al Comitetului Executiv PSD care vrea plecarea miniștrilor “PENALI”, să meargă apoi în fața oamenilor și să își explice TRĂDAREA! Eu, unul, vreau să știu numele oricărui membru CEx care aleargă pe același culoar cu Trinomul KKK (Klaus, Klemm, Kovesi)! Vreau să văd cine are CURAJUL de a lupta azi pentru o Declarație de Independență a PSD față de Noua Securitate și cine vrea, dimpotrivă, capitularea PSD! Cine își respectă propriul electorat și cine vrea ca PSD să devină USR 2! Repet: azi e momentul adevărului – Declarație de Independență sau Ziua MARII RUȘINI a PSD!

Având în vedere că premierul Tudose s-a poziționat ca șef de pluton al Propagandei Trinomului KKK (Klaus, Klemm, Kovesi), folosind exact clișeul #STALINIST “PENALII”, având în vedere că în capul domnul Tudose se aud tot mai tare vocile lui BOT, Tăpălagă, Rareș Bogdan-TALIBAN și U.M. Dogioiu, având în vedere că distinsul Tudose nutrește convingerea că procurorii DNA nu au agendă politică și nu creează dosare la comandă pentru a dicta cine are și cine n-are voie să facă parte dintr-un Guvern, având în vedere că are TUPEUL INFINIT de a ne vorbi despre “percepțiile Bruxelles-ului” în condițiile în care Bruxelles-ul a tras apa în 2012 după votul a 7,4 MILIOANE de români, am o singură concluzie: acei membri ai Comitetului Executiv PSD care au de gând să ceară remanierea unor miniștri pe motiv că au spus Iohannis și Tudose că sunt “PENALI” – să meargă în fața electoratului astfel TRĂDAT și să spună cum au votat! Ba chiar îndemn MILIOANELE de români care au votat PSD să-și întrebe reprezentanții din Cex dacă au votat pentru plecarea “PENALILOR”. Asta ca să știe cu toții foarte clar cine i-a TRĂDAT!

P.S. Nu merge nici cu “soluția elegantă” a demisiilor miniștrilor “PENALI”. Dacă demisionează, e DOAR pentru că i-a împins TUDOSE către această decizie, cu acordul TACIT al partidului!

P.P.S. Reiau aici și prima scrisoare către CEx:

Scrisoare către Comitetul Executiv PSD

12 octombrie 2017 – Declarație de Independență sau Ziua Marii RUȘINI PSD!

Domnul premier este azi premier tocmai pentru că românii, în marea lor majoritate, nu s-au dus după fentele Trinomului KKK (Klaus-Klemm-Kovesi)! Deși Trinomul și aparatul său de #propagandă i-au certat pe români și le-au spus că nu trebuie să voteze “PENALI”, aceștia au înțeles foarte bine manipularea ieftină și au acordat PSD un VOT covârșitor. Clișeul #STALINIST folosit obsesiv (“PENALII”) nu numai că nu a funcționat, dar i-a determinat pe oameni să fie și mai hotărâți, atât la locale, cât și la parlamentare. Cei mai mulți dintre români au priceput că este vorba despre o manevră penibilă a Noii Securități. Iar VOTUL masiv din decembrie a reprezentat ADEVĂRATUL PROTEST! Un protest împotriva ABUZURILOR, un protest împotriva STATULUI PARALEL, un protest împotriva celor care vor să conducă România din #SUFRAGERIA lor!

Tocmai de aceea, NU pot să trec peste faptul că am ajuns să-l aud pe premierul PSD vorbind EXACT ca Rareș Bogdan-TALIBAN, ca Unitatea de Manipulare DOGIOIU, ca TĂPĂLAGĂ, ca MACOVEI, ca Hans Klemm și ca Iohannis (pentru a enumera doar câțiva dintre slujitorii Noii Securități)! Domnul Tudose ne spune că procurorii DNA nu au agendă politică, ne zice că ei nu fac dosare pentru a hotărî cine are și cine nu are voie să facă parte din Guvernul României. Apoi, preluând EXACT termenii de propagandă folosiți de Iohannis și coechipierii lui din Statul Paralel, ne spune premierul că trebuie să remanieze trei miniștri pentru că sunt “PENALI”. …Nu este absolut FABULOS!?

Nu mai încerc să-i explic domnului Tudose că prezumția de nevinovăție EXCLUDE categoric noțiunea de “PENALI”. Nici că a te da cocoș față de FMI nu se pupă cu a sta în genunchi în fața unor funcționari de la Bruxelles. Nici că partidul care l-a făcut premier era și e condus de un “PENAL”. Nici că partenerii de la ALDE sunt și ei conduși de un “PENAL”. Sunt fracturi LOGICE atât de mari în declarațiile premierului încât consider INUTIL a-i explica aceste lucruri!

Vreau doar să transmit un mesaj foarte ferm către Comitetul Executiv PSD. Dacă mâine, în Cex, se va decide remanierea unor miniștri pe motiv că sunt “PENALI”, atunci ziua de 12 octombrie 2017 va rămâne în istorie ca “Ziua RUȘINII Partidului Social Democrat”, ziua în care electoratul PSD a fost TRĂDAT, ziua în care PSD a CAPITULAT în fața Noii Securități, ziua în care PSD devine oficial Noul USR!

Dispreț total față de propriul electorat, o NOUĂ capitulare penibilă în fața Noii Securități sau o Declarație de INDEPENDENȚĂ? Mâine, PSD va decide ce fel de partid este. Cu consecințe majore atât în privința opțiunilor electorale viitoare, cât mai ales în privința viitorului acestei țări.

12 octombrie 2017 – Declarație de Independență sau Ziua Marii RUȘINI PSD!

Posted by | View Post | View Group