Noaptea Marii RUȘINI s-a transformat și în …

0
623

Noaptea Marii RUȘINI s-a transformat și în Noaptea MINȚII!

După ce spune despre colegele sale de partid și de Guvern că TREBUIE să plece pentru că așa cere Bruxelles-ul și pentru că din cauza problemelor lor „PENALE” a căzut cabinetul său în sondaje, același ins TUDOSE vine floricică, de mână cu Liviu Dragnea, și ne spune că – „săracele” – nu mai suportau presiunile și de-aia au demisionat. …Stați puțin. …Cum!???

…Cel care a zis ferm că dacă nu pleacă Plumb și Shhaideh din Guvern el demisionează vine acum și ne zice că îi pare rău că au ajuns să demisioneze cele două doamne din cauza presiunilor la care au fost supuse? Păi nu CHIAR EL le-a supus acestor presiuni!?? …Dragi colegi din PSD, suntem cu toții NEBUNI?!? Cu toată dragostea, așa pare!

Practic, tradus, ce spune TUDOSE este: „Îmi pare rău că cele două au ajuns să demisioneze din cauza presiunii pe care am pus-o pe ele dorind să le remaniez! Nu pot să accept faptul că au demisionat. Eu doar voiam să le remaniez!”… Pentru numele bunului-simț, CE E PORCĂRIA ASTA?

Mihai Tudose, premier PSD, despre colegele sale „PENALE”:

„Există prezumția de nevinovăție, dar e clar că acei miniștri au o problemă. E posibil ca aceste probleme să afecteze și imaginea Guvernului și atunci se impune remanierea lor.”…

De asemenea, domnul Tudose mai zice și că ce li se întâmplă celor două colege nu e în niciun fel un abuz DNA. El are ÎNCREDERE că DNA nu a făcut și nici prin cap nu i-ar trece să facă vreodată așa ceva în România.

Mihai Tudose, premier PSD, cu referire la acțiunile DNA și ale doamnei KOVESI:

„Nu, nu cred că orice procuror face ce vrea în Guvern! Nu cred că anumiți procurori pot face acest lucru. Nu știu cine ar fi atât de determinat să se apuce să facă niște dosare, pe bandă rulantă, unor nevinovați doar pentru a remania Guvernul. Nu cred că se joacă nimeni cu așa ceva! Am încredere că, deși mai pot fi derapaje, nu se poate ajunge atât de departe!”…

Ca să concluzionăm:

1. Tudose are aceeași ÎNCREDERE în DNA pe care o exprimă public și Iohannis.

2. Tudose e de aceeași părere cu Iohannis, care spune că „PENALII” (adică niște persoane perfect NEVINOVATE până la o decizie definitivă a unei instanțe) trebuie să părăsească imediat funcția publică.

3. Tudose e distrus și în lacrimi pentru că au demisionat Plumb și Shhaideh, din cauza presiunilor la care chiar el le-a supus, atunci când a spus că e OBLIGATORIU să fie REMANIATE și că, dacă nu acceptă PSD acest lucru, își ia jucăriile și pleacă acasă.

#Ipocrizie, #NoapteaMinții, #NouaSecuritate

P.S. Revin negreșit și cu comentarii pe marginea celor spuse de președintele PSD în conferința de presă de noaptea trecută!

P.P.S. A fi „om de partid” nu poate exclude faptul de „a fi om pur și simplu”! Eu NU am de gând să-mi pun niciun CIP de „comunicare” în creier! Și NU am de gând să-i tratez pe cei care ne-au votat ca pe niște copiii de creșă, în fața cărora te poți contrazice flagrant de la o secundă la alta pentru că tot te vor crede!

Posted by | View Post | View Group