Excepțional materialul de pe Luju

Excepțional materialul de pe Luju! Redau aici doar un scurt pasaj (vă recomand să citiți tot materialul pe Luju.ro – MERITĂ!):

“Intamplarea a facut ca in cursa Tarom, care a decolat din Bruxelles, spre Bucuresti, miercuri seara la orele 19.55, Laura Kovesi, SPP-istul ei si consiliera Anca Jurma, sa primeasca bilete pe randul 15, in fata deputatului Liviu Plesoianu si a jurnalistilor Razvan Savaliuc si Mirel Curea. Mai tot drumul, Kovesi a stat infofolita in palton si cu gluga pe cap trasa (de ce oare, ii era frig?), iar la sosirea pe aeroport a fost extrasa in viteza de niste baieti la costume negre si a disparut intr-un cortegiu de trei masini negre – un Audi A6, un Mercedes si un BMW. Cine a platit asemenea resurse umane sa o ia de la aeroport pe sefa DNA, care nu e sef de stat si nu are statut de demnitar? De precizat ca Anca Jurma a fost lasata in aeroport sa se duca singura la banda de bagaje sa recupereze ditamai geamantanul. Nu am mai stat sa vedem daca a pleacat cu doua geamantane, ca se ferea de jurnalisti ca de dracu’…”

https://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/kovesi-si-a-luat-spp-istul-la-bruxelles-sefa-dna-nu-s-a-dezlipit-de-bodyguardul-ei-nici-in-avion-nici-in-sediul-ultra-pazit-al-parlamentului-european-spp-istul-a-facut-o-greseala-fatala-in-avion-kovesi-a-fost-cu-acelasi-spp-ist-si-in-alte-tari-sefa-dna-fo

Posted by | View Post | View Group