LUJU.ro a publicat filmarea… Iat-o pe Zeița …

0
186

LUJU.ro a publicat filmarea… Iat-o pe Zeița Anticorupție așa cum este ea de fapt (VIDEO în articol)…

LUJU: “O filmare care face cat 1000 de cuvinte. Lumeajustitiei.ro a realizat o inregistrare video extraordinara, chiar din fata sefei DNA Laura Kovesi, la conferita de presa din 17 octombrie 2017 sustinuta intr-o sala micuta din Parlamentul European. Prezentam azi filmarea in care Laura Kovesi a raspuns intrebarii lui Plesoianu, dupa unele insistente, nu pentru ca ar fi vrut, ci pentru ca nu a avut incotro. Consideram ca raspunsul ei a despuiat-o de caracter si lumea a putut sa o vada cine e cu adevarat! Uitati-va bine la mimica ei! Uitati-va cum se uita, analizati ce ascund privirile ei si credem ca toata lumea realizeaza ca aceasta individa ocupa o functie mult prea mare pentru palaria ei. (Video)”

https://www.luju.ro/dezvaluiri/cazuri-patologice/kovesi-despuiata-in-parlamentul-european-uitati-va-bine-ce-fata-a-facut-si-ce-a-putut-raspunde-filmare-zdrobitoare-realizata-de-lumeajustitiei-ro-cu-sefa-dna-laura-kovesi-raspunzand-sfidator-la-parlamentul-european-intrebarii-deputatului-psd-liviu-plesoia

Posted by | View Post | View Group
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFAKE BRAIN
Articolul următorDistinsului domn Klemm îi voi adresa public o …
mm
"Îmi plac oamenii, îmi plac istoriile şi istorisirile lor. Aş vrea, de s-ar putea, să le aflu pe toate. Le-aş prefera şi le prefer oricărui roman. Pentru că asta sunt oamenii - romane vii. Romane care păşesc apăsat pe tocuri, romane care aleargă în tenişi. Poveşti care respiră şi clipesc. Taine care umblă..."