Doamna Marinela Anghelus, de la PSNews, scrie ceva …

0
270

Doamna Marinela Anghelus, de la PSNews, scrie ceva ce n-am cum să las necomentat: “Însă, deși lăudabilă intenția sa de a sări în ajutorul șefului, greu încercat de criticile care i se aduc în spațiul public, este destul de dificil să pricepem care este logica texului său cu retorică acidă. Ce are adică de-a face ceremonia de învestire a guvernului Cioloș la Cotroceni, cu dezastrul de la Colectiv?”

Stimată doamnă Anghelus, s-o luăm pe puncte:

1. “Însă, deși lăudabilă intenția sa de a sări în ajutorul șefului, greu încercat de criticile care i se aduc în spațiul public”

a. Niciodată nu am avut niciun “șef” și nici nu voi avea vreodată. Detest la modul absolut tot ce ține de acest termen. Demnitatea și libertatea unei ființe omenești e în contradicție totală cu implicațiile cuvântului “șef”.

b. Nu ați înțeles, mă tem, intenția textului. Nu era vorba despre “a sări în ajutorul” cuiva, ci despre a marca public #IPOCRIZIA sinistră a multora dintre cei ce-și spun ziariști și care, în realitate, sunt doar #PROPAGANDIȘTI în misiune.

În ce constă ipocrizia la care mă refer? În faptul că cei care își smulgeau ieri părul din cap de indignare, la doi ani după tragedia din COLECTIV, nu au scos UN SUNET, nu au scris O LITERĂ pentru a-și manifesta indignarea că Iohannis și Cioloș ciocneau cupe pline cu șampanie la doar 17 ZILE după COLECTIV! Această IPOCRIZIE este pur și simplu MONSTRUOASĂ!

2. “este destul de dificil să pricepem care este logica texului său cu retorică acidă. Ce are adică de-a face ceremonia de învestire a guvernului Cioloș la Cotroceni, cu dezastrul de la Colectiv?”

a. Ceremonia de învestire a guvernului Cioloș, LA DOAR 17 ZILE DUPĂ TRAGEDIA DIN COLECTIV, trebuia să fie una #SOBRĂ, fără șampanie, cu figuri lungi, nu cu fețe vesele și pline de încântare! Chiar trebuie să vă explic asta, doamnă Anghelus? Nu e de la sine înțeles pentru oricine? Dumneavoastră ați fi ciocnit șampanie și v-ați fi veselit la doar 17 zile după acea tragedie!??

b. Cum ce are învestirea guvernului Cioloș cu tragedia de la Colectiv!??!??!? …Păi nu de-aia am avut guvern Cioloș, pentru că s-a forțat dărâmarea unui guvern legitim pe fondul emoției post-COLECTIV!??

…Cu toată dragostea, doamna Anghelus, vă spun că am citit de mai multe ori ce ați scris, doar ca să mă asigur că nu am vedenii.

Posted by | View Post | View Group