Le-am cerut “liberalilor” în plenul reunit să …

0
166

Le-am cerut “liberalilor” în plenul reunit să înceteze cu “ȚOPĂIALA” asta PENALĂ. Prin vocea lui Cezar Preda, Partidul Non-Liberal a cerut azi oprirea activității Comisiei de Anchetă pe motiv că o deranjăm nepermis de mult pe Anticorupta din SUFRAGERIE. …Le-am amintit atunci celor din PNL ce spunea liderul lor “penal” (conform acepțiunii Insului din Deal), domnul Ludoviiiiic Orbaaaaan: “Propunerea omului lui Traian Băsescu, Codruța Kovesi, care a fost mâna dreaptă în tot sistemul ticăloșit pe care l-a pus în mișcare Traian Băsescu, pentru mine este un act inacceptabil!”.

…Păi cum facem, distinși liberali? Ori e KOVESI “mâna dreaptă a sistemului ticăloșit”, ori e Stăpâna dumneavoastră în jurul căreia încercați să faceți zid? Hotărâți-vă și terminați cu ȚOPĂIALA asta PENALĂ!

P.S. Pentru că sunt un mare fan al domnului Iohannis (îndeosebi al abilităților sale de comunicare deja legendare), mi-am permis să-i împrumut puțin termenul “ȚOPĂIALĂ”.

Posted by | View Post | View Group
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBipolaritatea în politică …
Articolul următorNoul purtător de cuvinte PNL-USR-CIOLOȘ iese azi …
mm
"Îmi plac oamenii, îmi plac istoriile şi istorisirile lor. Aş vrea, de s-ar putea, să le aflu pe toate. Le-aş prefera şi le prefer oricărui roman. Pentru că asta sunt oamenii - romane vii. Romane care păşesc apăsat pe tocuri, romane care aleargă în tenişi. Poveşti care respiră şi clipesc. Taine care umblă..."