Noul purtător de cuvinte PNL-USR-CIOLOȘ iese azi …

0
278

Noul purtător de cuvinte PNL-USR-CIOLOȘ iese azi la proteste la braț cu Insul-în-Chiloți

La “Sinteza zilei”, aseară, am dialogat cu noul purtător de cuvânt al PNL – Ionel Dancă. Cine e distinsul? Simplu: consilier de stat al lui CIOLOȘ (pentru proiecte de dezvoltare economică regională), consilier USR pe probleme economice si de comunicare (până luna trecută), “jurnalist” nelipsit din emisiunile reputatului propagandist Rareș Bogdan-TALIBAN, participant la proiectul “România 100” al lui Cioloș.

…Înțelegem cu toții? În USR, tocmai a preluat conducerea partidului aripa cioloșistă. În PNL, tocmai se întâmplă același lucru. Înalt-Prea-Cinstitul CIOLOȘ iese în stradă, în fruntea protestatarilor. …E ușor de înțeles că e dată comanda ca PNL, USR și CIOLOȘ să acupleze. Noua Securitate vrea să unească “forțele” (!??) de “dreapta”. …Multe #SUCCESURI!

P.S. Vă recomand să vizionați fragmentul. E superb! L-am întrebat pe noul purtător de cuvânt al PNL dacă iese mâine la protestul lui Florin Bădiță, insul-în-chiloți de la “Corupția ucide”. A zis că iese. …I-am mulțumit pentru stupida sinceritate și l-am informat că are același nivel intelectual ca și insul-în-chiloți. Insul-în-chiloți le cere patronilor din România să-și lase azi angajații la proteste. Doar că protestele sunt despre angajați care ar urma să fie fraieriți de patronii lor, care nu le-ar mai crește salariile brute. Cu alte cuvinte, insul-în-chiloți le cere patronilor care ar avea de gând să-și fraierească angajații să-i lase pe aceștia la proteste împotriva propriei lor decizii de a-i fraieri. Iar purtătorul de cuvinte al Partidului Non-Liberal e foarte fericit și vrea și el! …Nu e pur și simplu superb!? #VaiDeCapulVostru #PNLPartidConfiscat #PNLNuMaiE

Posted by | View Post | View Group