Am avut un mesaj important de transmis la …

0
169

Am avut un mesaj important de transmis la Congresul TSD. Îl public aici, în format text și video:

“Înainte de toate, trebuie să vă spun că nu am venit aici să livrez un discurs politic. Din păcate, ce se întâmplă în România și în lume nu mai poate fi privit acum doar în cheia confruntării politice clasice. E mai mult decât atât, e mult mai mult. E un război TOTAL, e o luptă crâncenă cu Noua Securitate și cu Propaganda sa. Iar românii ne-au mandatat pe noi, PSD, să ducem această luptă!

E o luptă cu cei care ne-au băgat în cap că suntem cei mai corupți de pe Planetă, în condițiile în care amenzile primite de celebre companii din țările ale căror ambasade ne dau lecții și teme însumează anual miliarde de euro! Știți pentru ce sunt date amenzile respective? Pentru dare de mită și cumpărare de influență în alte țări, cum ar fi a noastră. Vorbim despre state care EXPORTĂ CORUPȚIE! Noi nu exportăm corupție!

E o luptă cu cei care, pentru a ne dezbina, ne-au pus pe toți în conflicte artificiale: tineri-bătrâni, țărani-orășeni, oameni din țară și oameni din afara țării, cei din Vestul țării și restul țării… Asta nu mai e luptă politică. Asta e deja o luptă pentru România și e bine să fim cu toții conștienți de acest lucru!

Propaganda Noii Securități spune că „tinerii” NU votează PSD. FALS! În decembrie, tinerii până în 35 de ani care au votat au preferat PSD: 28,5%. Spre comparație, partidul Noii Securități (USeRei) a obținut doar 17,9%!
Propaganda Noii Securități spune că „tinerii” ies în stradă împotriva PSD. FALS! Cu toată dragostea, tinerii până în 35 de ani din România NU sunt câteva mii, ci, conform INS: 4.181.427!

Propaganda Noii Securități spune că oamenii de la oraș NU votează PSD. FALS! În decembrie, jumătate din oamenii de la oraș au votat PSD. Spre comparație, PNL a fost votat de 23% din orășeni. Iar USR, de 5% – abia au trecut pragul electoral la oraș!

Propaganda Noii Securități spune că PSD e urât de bucureșteni. FALS! În decembrie, 35% din bucureșteni au ales PSD. 26% au ales USR și 14% au ales PNL.

Propaganda Noii Securități spune că PSD e votat doar de „asistații social”. …Atunci cum își explică propagandiștii slab dotați intelectual că, în decembrie, PSD a fost votat de 35% dintre angajați, față de 25% PNL și doar 14% USR!?

Propaganda Noii Securități spune că PSD nu e votat de „intelectuali”. …Cum se face atunci că cei mai mulți absolvenți de învățământ superior au ales PSD în decembrie, peste PNL și USR?

Propaganda Noii Securități și Președintele Statului Paralel – Insul din Deal – ne tot spun că „românii ies în stradă / românii sunt împotriva PSD”. …Cum se face atunci că PSD a obținut un scor uriaș, istoric, nu doar pentru România postrevoluționară, dar chiar pentru Europa ultimului deceniu, fiind foarte aproape să dețină singur majoritatea absolută în Parlament?

Apropo de asta… De câte ori îi auziți pe cei de la partidele “#” (PNL și USR) că spun această bazaconie absolută – PSD, pentru că s-au prezentat la vot 40% dintre români, a luat de fapt 18% în decembrie, trimiteți-i vă rog la magazin și spuneți-le că au reducere la creier! Pentru că, dacă aplicăm aceeași logică, rezultă că PNL a fost votat de… 8% dintre români, USR – de 3,6%, iar PMP – de 2%!

…De ce am simțit nevoia să amintesc toate aceste date statistice? Pentru că cel mai important lucru este să ne ridicăm la înălțimea timpurilor pe care le trăim! Cel mai important este să înțelegem că suntem cel mai mare partid din România, că românii ne-au acordat un scor FABULOS în decembrie și că TREBUIE SĂ NE COMPORTĂM CA ATARE!

PSD, cu toate problemele sale, e realmente ultima mare redută în calea Noii Securități. Și PSD greșește major dacă nu își arată, inclusiv în stradă, FORȚA! Am un Principiu după care mă ghidez în tot ce fac: LASĂ-I SĂ LUPTE ALĂTURI DE TINE PE CEI CARE TE-AU ALES SĂ LUPȚI PENTRU EI! Am insistat în februarie și insist și acum – e timpul ca românii să arate întregii lumi că NU mai vor ca țara lor să fie ținută ostatică de Noua Securitate! În prag de Centenar, trebuie să arătăm lumii celei mari ce fel de țară vrem să fim!

Din păcate, așa cum e construită lumea de azi, obținerea la alegeri a unui scor FABULOS pentru un întreg continent e o micro-știre, ce se stinge în câteva ore. Dacă cei care au pierdut alegerile ies însă pe străzi și beculesc din inteligența telefoanelor lor, aceasta se transformă rapid într-o mega-știre care umple toată presa internațională săptămâni întregi. Ei bine, dacă așa se joacă azi, atunci cred că a cam sosit vremea să strângem rândurile!

Acum fix un an, făceam pasul spre politică și candidam din partea PSD fiind cât se poate de determinat, știind că nu mai e vorba despre o simplă confruntare politică, ci de un război total cu Statul Paralel, cu Hidra care ne-a confiscat țara de mai bine de un deceniu. Acum, după un an PLIN, pot spune că sunt și mai determinat, și mai convins că asistăm la bătălia finală!

…Pentru că știu că Insul din Deal e Președintele Statului Paralel, pentru că vreau ca Parlamentul României să se respecte pe sine și pentru că sunt parlamentar al celui mai mare partid din România, am ales să-i transmit mesaje de protest distinsului Werner atunci când ne certa cu infatuare de la tribuna Parlamentului.

…Din aceleași motive, am ales să merg chiar la Cotroceni, când Insul din Deal a invitat Comisia de la Veneția, și să le vorbesc despre monstruozitatea pe care a săvârșit-o: un președinte de stat care calcă în picioare Constituția al cărei prim garant trebuie să fie și iese în stradă, în geacă roșie, pentru a instiga la dărâmarea unui guvern perfect legitim! …Nu avem niciun motiv să fim timizi. Președintelui „Geacă ROȘIE” trebuie să-i răspundem de fiecare dată! Dacă ne spune, cum tocmai a făcut-o, că cei că cei care vorbim zilnic despre abuzuri și despre drepturi și libertăți cetățenești suntem niște… „obsedați”, atunci noi NU trebuie să ezităm a-i spune că el e un Președinte-POSEDAT. Posedat de Statul Paralel al cărui Președinte este. Posedat de DEMONUL LĂCOMIEI, care-l determină să-și obțină case prin fals și uz de fals. Posedat de DEMONUL PUTERII ABSOLUTE, pe care o exercită tocmai în calitate de Președinte al Statului Paralel. Posedat de DEMONUL FRICII, știind foarte bine că Statul Paralel, care îi dă lui acum iluzia puterii absolute, îl poate scoate din joc oricând, cu sau fără temeiuri PENALE reale…

…Pentru că știu că Anticorupta din Sufragerie, cea teleportată pe Terra din Galaxia Imaculaților, a fost în Sufrageria lui Oprea, în seara turului II al alegerilor din 2009, am ales să merg pe persoană fizică în fața sediului Central DNA, mai multe zile la rând, pentru a o chema la Comisia de Anchetă. M-a ocolit, a intrat pe la deținuți… …Însă nu m-a mai putut ocoli la Bruxelles, unde se dusese să i se cânte ode. Dacă nu a vrut în Parlamentul României, atunci s-a văzut nevoită să asculte ce aveam de spus în… Parlamentul European. … Asta e. …GHINION, vorba Insului din Deal! …Nici față de Anticorupta din Sufragerie nu trebuie să fim timizi. Nu avem niciun motiv!

…Pentru că știu că multe dintre așa-numitele ONG-uri care luptă împotriva, desigur, CORUPȚIEI, sunt de fapt OMG-uri (organisme civice modificate genetic), am depus un Proiect de Lege menit să transparentizeze sursele acestora de finanțare și să le împiedice să devină ONG-uri de utilitate publică dacă au desfășurat sau desfășoară activități politice de orice fel, pro sau anti oricine.

…NU avem de ce să fim timizi. Am fost votați covârșitor în decembrie tocmai pentru a NU fi timizi! Și este exact ce vă cer, singurul lucru pe care, de fapt, vreau să vi-l transmit azi – NU fiți timizi. Noi suntem adevărata majoritate, noi și oamenii care ne susțin! Avem capacitatea de a scoate România din strânsoarea HIDREI. Dar pentru asta trebuie să fim UNIȚI. Nu doar în interiorul partidului, ci și alături de cei ce ne susțin, de MILIOANELE de români care ne susțin! …Fie ca, în prag de Centenar, să reușim să ne ridicăm la înălțimea vremurilor! …Fie să FIM!”

Posted by | View Post | View Group