Goțiu, profitând de unul dintre rarele momente …

0
275

Goțiu, profitând de unul dintre rarele momente în care reușește să-și mențină starea de trezie, a publicat o filmare cu mine și dânsul, din timpul moțiunii de cenzură. Îi mulțumesc pe această cale. Chiar îmi părea rău că nu a filmat cineva scena.

Pe scurt: extrem de bizarul deputat USR Matei Adrian Dobrovie, fost mare “jurnalist” la… “Epoch Times România” (!?!?), s-a ridicat pe cele două piciorușe din dotare și a bătut drumul până la locul unde ședeam. Mi-a întins o cârpă de bucătarie. …Am refuzat-o. A #INSISTAT însă, lăsându-mi-o pe masă și explicându-mi că reprezintă “Statul Paralel” care nu… există (!??!).

…După acest moment (nefilmat din păcate de colegii de la USR, cu care mă mândresc peste tot în lume), am bătut și eu drumul până la scaunul pe care șede bizarul coleg de specie Dobrovie și i-am dat înapoi cârpa de bucătarie. Ulterior, am înțeles că ei îi spun… “banderolă”. Mă rog… Chestie de semantică…

Ei bine, tocmai când credeam că momentul s-a încheiat, mereu obositul coleg Goțiu îmi transmite ceva vorbind peste umărul său extrem de generos. Nu mi-am permis să nu-i răspund, mai ales că deschisese un culoar de dialog sofisticat:

Goțiu, în stare de veghe: “Poate o să-ți placă banderola așa, pe verticală…” (aluzie la zeghe, la uniforma de pușcăriaș)
Eu, calm: “Puteți să vă introduceți banderola în… trei litere.”
Goțiu: “Pe verticală!” (#insistă și-mi arată noua poziție a cârpei)
Eu, și mai calm: “Da, da! Pe verticală! În trei litere și pe verticală…”

P.S. Vă dați seama că tocmai Goțiu e cel care a publicat pe pagina lui fragmentul, în loc să-și implore colegii să-l șteargă? Vă dați seama că l-a mai și fixat ca articol principal, considerând că a repurtat azi o victorie? :)))

P.P.S. Evident, când l-am invitat pe marele senator Goțiu să-și introducă banderola în “trei litere”, cuvântul din trei litere la care m-am gândit a fost… “sac”. Sper că n-ați crezut nicio secundă că mă refeream la alt cuvânt, tot din trei litere!

Posted by | View Post | View Group