#REZIST? Bula aia socială în care înotați voi …

0
226

#REZIST? Bula aia socială în care înotați voi trei centimetri dus-întors nu e… LUMEA!

În realitatea voastră virtuală, “toată România” vrea stoparea Legilor Justiției. În adevărata realitate, 82% dintre români vor RĂSPUNDEREA MAGISTRAȚILOR!

În realitatea voastră virtuală, voi sunteți cei încarnați pe Terra cu sfânta misiune de a „apăra Justiția”, de a o proteja de oamenii răi care nu cred în ea. În adevărata realitate, 76% dintre români NU mai au încredere în Justiție. Încrederea cetățenilor în Justiție s-a ÎNJUMĂTĂȚIT în doar doi ani: 48% în 2015, 35% în 2016 și 24% în 2017!

În realitatea voastră virtuală, Realitatea TV și Digi24 sunt niște mega-instituții de presă, care dau „Voce” României majoritare. În adevărata realitate, audiența lor însumată e de 10 ori mai mică decât audiența însumată a posturilor TV care prezintă abuzurile inimaginabile din Justiție: Antena 3 și România TV.

În realitatea voastră virtuală, Rareș Bogdan e un mare patriot care vorbește despre „hoți” și „borfași”. În adevărata realitate, individul sus-numit lucrează la un post de televiziune – Realitatea TV – care nu și-a mai plătit de ȘASE ANI dările către statul român, văduvind până acum bugetul României cu 24 DE MILIOANE DE EURO!

În realitatea voastră virtuală, Mălin Bot e un ziarist EROU, care poartă stindardul #REZIST. În adevărata realitate, exact el spunea în 2013 cu totul altceva: „MOBILIZAREA s-a făcut prin REŢELE SOCIALE, invitaţiile fiind trimise şi de activişti din ONG-uri. Tinerii au ieşit din case cu miile, fără să aibă habar de BANII DIN SPATELE ORGANIZATORILOR. MAI MULTE ONG-URI IMPLICATE ÎN PROTESTE BENEFICIAZĂ DE FINANŢĂRI DE LA FUNDAŢII ALE MILIARDARULUI GEORGE SOROS. UM AU INFORMAT ŞMECHERII DIN ONG-URI CĂ AU FINANŢĂRI DE ZECI DE MILIOANE, PE TINERII DIN PIAŢĂ CARE AU CREZUT CĂ ORGANIZAREA E TOTAL DEZINTERESATĂ? MII DE TINERI, CARE AU CREZUT CU SINCERITATE ÎN MESAJELE ŞMECHERILOR, AU DAT CURS UNOR INVITAŢII LA PROTESTE FĂRĂ SĂ ŞTIE CE BANI SUNT ÎN SPATELE ORGANIZATORILOR ŞI ASTA NU ESTE CORECT”.

În realitatea voastră virtuală, Dan Tăpălagă e un ziarist implicat social, care vă susține protestele. În adevărata realitate, el este cel care a pătruns în Arhiva SIPA, în 2005, fără să aibă certificat ORNISS și fără să dețină vreo calitate oficială.

În realitatea voastră virtuală, Ioana Ene Dogioiu e o ziaristă care vă iubește foarte mult și care luptă pentru Justiție. În adevărata realitate, este omul de casă al celor care au condus din umbră această țară, este persoana căreia i se destăinuie Florian Coldea, Laura Codruța Kovesi, e ființa bizară care cerea la ore de maximă audiență „arestarea judecătorilor CCR”.

În realitatea voastră virtuală, Laura Codruța Kovesi e o extraterestră teleportată pe Terra din Galaxia IMACULAȚILOR pentru a-i prinde pe corupți. În adevărata realitate, ea este cea care mergea acasă la un om politic, în chiar seara alegerilor prezidențiale din 2009, unde se întâlnea și cu primii doi oameni din SRI – George Maior și Florian Coldea.

În realitatea voastră virtuală, DNA e cea mai curată instituție din lume, cea care apăra România de „hoți, borfași și corupți”. În adevărata realitate, este o instituție împânzită de procurori precum celebrul Negulescu-Portocală-Zdreanță, de la „unitatea de elită DNA Ploiești”, cel care spunea că „cea mai mare fericire a sa în viață este PARADITUL LA CETĂȚENI”.

În realitatea voastră virtuală, Iohannis este Președintele PUR și IMACULAT care luptă cu „PENALII”. În adevărata realitate, Iohannis și-a pierdut recent o casă pentru că o obținuse prin „FALS ȘI UZ DE FALS”, cu „REA CREDINȚĂ”, așa cum scrie în motivarea sentinței DEFINITIVE și IREVOCABILE.

În realitatea voastră virtuală, Cioloș este „omul altfel”, Înalt-Prea-Cinstitul-și-Decentul. În realitate, este cel care a fost atât de lipsit de bun-simț încât a ciocnit cupe pline cu șampanie împreună cu Iohannis LA DOAR 17 ZILE DUPĂ COLECTIV, la Cotroceni!

În realitatea voastră virtuală, USR e un partid nou, „altfel”, o mare speranță. În adevărata realitate, e partidul care, cu o viteză superluminică, și-a devorat liderul, pe Nicușor Dan, și-a pus vicepreședinte la Senat un individ – Goțiu – care doarme în timpul ședințelor de plen și a reușit în mai puțin de un an să cadă la 5% în sondaje (speriați de inevitabil, tocmai au depus un proiect legislativ menit să scadă pragul electoral…).

…și am putea continua așa la nesfârșit. Fapt este că realitatea voastră virtuală nu are nicio legătură cu adevărata realitate, că bula voastră socială nu este în niciun caz LUMEA CEA MARE și că sunteți victime fericite și adeseori agresive ale unei manipulări sinistre, mase de manevră mișcate foarte ușor de fiecare dată când se dă ordinul de zi pe unitate.

Vi s-a așezat o cască de REALITATE VIRTUALĂ peste ochi și sunteți absolut convinși că ce vi se livrează abil e chiar REALITATEA…

Posted by | View Post | View Group