De ce nu sunt proteste „#” în Franța chiar …

0
457

De ce nu sunt proteste „#” în Franța chiar acum? …Pentru că statul francez NU le-a permis altora să-i manipuleze cetățenii! …Și pentru că francezii își iubesc patria și nu au fost învățați să și-o urască, să și-o minimalizeze!

Consiliul Constituțional din Franța a respins, vinerea asta, o sesizare a Uniunii Sindicale a Magistraţilor (USM), stabilind că este #CONSTITUȚIONAL ca magistraţii parchetelor judiciare să fie #SUBORDONAȚI Ministerului Justiţiei: „articolele asigură o conciliere echilibrată între principiul independenţei autorităţii judiciare şi prerogativele Guvernului”!

…De ce nu sunt chiar acum zeci de mii de oameni pe străzile Parisului cerând „arestarea membrilor Consiliului Constituțional” și „ocuparea Parlamentului”? Pentru un singur și foarte simplu motiv: Franța nu le-a permis altor state să finanțeze, prin ambasade și ONG-uri de tip „guerrilla”, #MANIPULAREA cetățenilor săi!

În România ultimilor 14 ani avem de a face în schimb cu preluarea controlului asupra politicilor și deciziilor țării de către o grupare metastatală și transnațională care finanțează #MANIPULAREA, prin intermediul unor #MERCENARI din ONG-uri și din Unitățile de Manipulare precum Hotnews sau Ziare.com.

Iată doar una dintre dovezile în acest sens:

Mark Gittenstein (ambasador SUA între 2009 și 2012) spunea așa, în discursul cu ocazia zilei SUA (4 iulie 2012):

• Oriunde merg în România, mă întâlnesc cu tineri. Mulţi dintre ei fie au trăit în străinătate şi s-au întors pentru a-şi lansa propriile firme, fie lucrează pentru companii occidentale sau sunt activi pe internet.

• Pe aceşti tineri i-au implicat ambasadele SUA, Marii Britanii, Germaniei, Spaniei şi Canadei într-un program pe care l-am numit Restart Romania. Am creat un website şi le-am cerut tuturor românilor interesaţi să propună idei de utilizare a internetului în lupta împotriva corupţiei.

• 100.000 de români au răspuns acelei chemări, oferind idei inteligente, pe care le-am finanţat.
• Aceşti cetăţeni reformatori folosesc internetul pentru a ataca ceea ce dumneavoastră numiţi mentalitatea corupţiei.

• Atunci când Romanian American Fund a încercat aceeaşi idee pentru reformarea sistemului educaţional, peste 40.000 de români au răspuns apelului.

• Aceşti 140.000 de “restarteri”, cum îi numim noi, sunt agenţi ai schimbării care vor susţine aceste reforme şi vor sprijini aceste instituţii.

…Vorbim despre același ambasador american care spunea că MONICA MACOVEI este #MENTORUL său. …Fals. Monica Macovei nu era mentorul său, era omul său, omul lor… La fel cum e și acum.

Posted by | View Post | View Group